Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

lilabmw

jasne opalovala som sa z holými prsickami,bradavky 50+ faktor a prsia 30. ku koncu dovolenky uz aj 15faktorom. jazvy som davala 50+ ale len rano,cely den som nenatierala, normalne sa mi zdaju byt bledsie ze nejk pri tom mori vybledli.Inak vsetko v poriadku s nimi,ked prežili tie 40 stupnove teploty tak uz asi prežiju vsetko :-)

lilabmw

rita149

tak vitaj teda :-) a co prska opalovala si snad hore bez nie?A natierala si faktorom ci ako?Ja idem o mesiac tak zbieram info lebo urcite sa budem hore bez opalovat :-)a co plavanie hm?

bambulkova

bella
ďakujem za tipy čo sa homeopatík týka-určite vyskúšam :) juuj, nech už je to za nami :) jasné, že nám to dobre dopadne, musí :)

bella28

no to je presne ten zakon schvalnosti, ja som zatial vzdy pred operaciou ochorela, proste aj ked som mala necakane operaciu za tri dni, aj tak sa mi min. horučka stihla na pere vyliat :) to je tak. skus homeopatika na nadchu coryzalia, ja som s nimi velmi spokojna, alebo na bolest hrdla homeogene9. Ja zatial len chvalim :))) ale neboj, to mas este dost času aby si sa stihla preliecit.
tak aj ja som rada ze v tom nebudem sama :) dufam ze nam to dobre dopadne.

bambulkova

bella28
nie, ja idem do Nitry a veľkosť 255-275ml :) ale i tak som rada, ze v ten den v tom nebudem sama :)vravis homeopatika? No musim nieco i ja poskusat, bo cely rok nic a teraz ako naschval...:(

bella28

bambulkova

vazne? u dr. Cervena? tak to sa stretneme :))) a ty si aku velkost ides davat?
ja som si dala homeopatika a preslo mi zatial, uvidime na ako dlho.

bambulkova

bella28
presne v ten deň mám opku i ja :)))))
Ináč ma chytila riadna nádcha....i hlava začína bolieť...zajtra letím kupovať zázvor...

bella28

santi
dakujem ti za rady, vitamin C beriem, ale aj ja uz pocitujem kadeco, ze isto na mna nieco pride, lebo teraz to odalujem ale to pride presne vtedy ked nema.silikonove naplaste sa chystam aj ja kupit. fotky poslem, hlavne preto, aby si mohli ostatne kočky porovnat a pozriet.

santi

bella28

mne doktor kázal pred len vitamín C aby som neochorela tak som si kúpila ten najdrahší, a aj tak som bola chorá ako skoro každá baba tu pred opkou. Hambiť sa vobec nemusíš, sú tu všeljaké prsia aj po kojení aj žiadne :D ako ja napr. Ten wobenzym len 3 dni po mi kázali začať brať, no a na jazvy som si mala kúpiť silikónové náplaste,ale nakoniec som ani nekúpila bo som nezohnala. Ja mám tiež velký rez na bruchu a jazva je tenká a na konci je už hrubá bo bola, že zle zašitá, tak si myslím, že možno ti nezhrubne, bo to šijú tak aby tam skoro nič nezostalo