Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

february

ja som bola u dr,Mladeka na konzultacii min,tyzden a strasny sympatak....mala som z neho velmi dobry pocit :D robil prska dvom kamoskam a velmi spokojne :D

Majka1910

santi
no to ste ma potesili, ze to nebude problem. nechcela by som presuvat termin kvoli takej "blbosti" ked uz tolko cakam.

santi

Majka1910

určite to nebude problém, bo aj ja som to rátala, ale povedal, že ak by som mala nie je to dôvod na presun operácie ide len o to, že je lepšie keď nemáš kvôli tomu aby si sa lepšie cítila. Ja som bola u dr. Kováča

Majka1910

lilabmw, santi
takze nemal by to byt nejaky problem ak by som nahodou mala? lebo som po 4 rokoch musela vysadit tabletky a teraz neviem ako sa mi to poposuva.
lilabmw
idem k doktorovi cervenovi
santi
ty si bola u koho?

santi

Majka1910

aj ja som mala, ale už mi končila to som mala nohavičky a malú vložku. Som to mala vypočítané, že som mať nemala a asi z toho stresu som dostala o 10 dní skôr

lilabmw

majka

ja som mala alebo 4 den mala som tampon a v pohode ma operovali nohavicky som mala na sebe.KOmu ides ?ja som bola u Ocenasa v LV.

lilabmw

rita149

jej tak super tak sa tesim teda ako si ich pekne poopalujem asi aj pohlady boli stale okolo teba co? :-) kupim aj ja na tie jazvicky 50faktor.A plavanie co?islo ti plavat normalne nebolo to take divne?