Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

cheeky,

všetko to závisí od viacerých faktorov - či si už kojila, v akom stave máš teda prsia, či je potrebná modelácia, atď.. Najlepšiu metódu pre Teba Ti odporučí Tvoj operatér..
Ja mám vkladané cez pazuchu, ešte som nerodila/nekojila..

Katka54

Ahojte baby,

dlho som tu nebola, ale každý deň si na Vás spomeniem, keď sa pozerám do zrkadla. :)

Poslala som nejaké nové fotky do galérky, tak sa môžete pozrieť, ako sa meníme stále do krásy. :)

Dúfam, že sa máte všetky fajn a prsíčka si užívate..
Tie baby, ktoré sa rozhodujú, tak neváhajte. Stojí to naozaj za to, je to neskutočný pocit. Ale treba seriózne myslieť aj na to, že to nemusí dopadnúť vždy najlepšie, resp., že to zotavovanie môže byť spojené s rôznymi komplikáciami. Ja sama som si prešla všeličím, ale neľutujem moje rozhodnutie ani náhodou..išla by som do toho znovu.

Baby, ktoré ste dlhšie po opke (ja som teraz 4. mesiac), prsia Vás už nebolia? Ja mám stále bolesti v pravom prsku, nemyslím sem-tam pichnutie, mňa stále pobolieva a je aj tvrdší v porovnaní s ľavým.. Ja už fungujem na 100%, robím všetko ako pred operáciou - môže to byť tou záťažou na pravú stranu, keďže som praváčka?

tana2612

Má niekto skúsenosti s doktorku Ježovitovú? V septembri som u nej objednaná na prsníky.Chcela by so vidiet jeje prácu ak bysa dalo dakujem.

cheeky

Ahojte,
zvazujem aj ja implantaty a zhanam si uz nejake infosky.Ja si postupne prejdem diskusiu ale najviac ma zaujima ci je lepsie vlozit cez bradavku alebo pod prsom.Mate nejake skusenosti popr,co by ste doporucili z vlastnych skusenosti?

cheeky

Ahojte,
zvazujem aj ja implantaty a zhanam si uz nejake infosky.Ja si postupne prejdem diskusiu ale najviac ma zaujima ci je lepsie vlozit cez bradavku alebo pod prsom.Mate nejake skusenosti popr,co by ste doporucili z vlastnych skusenosti?

barbinka84

february

este nemam termin,,,,kedze mi treba najprv modelaciu bradavky,,,,jeden prsnik mam poklesnutejsi,,,,tak som si to chcela poriadne rozmysliet,,,tak tym padom aj cena sa vysplhala,,,mne dal cenu 3600 eur,,anatomicke s modelaciou .....ja planujem ist v auguste a mala by tam byt,ze vraj 25 % zlava,,tak aspon pisu na ich stranke :D

february

barbinka84

ďakujem,a dohodla si sa aj na opke? A koľko to u neho stojí.
Ja sa hrozne bojím, rozhodujem sa už niekoľko rokov a mám pocit, že už som nato dozrela :)