Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

barbinka84

ďakujem, idem na konzultáciu 29.6. tak uvidím čo mi povie, potom napíšem.Ja modeláciu nepotrebujem tak snáď to nebude taká pálka.

zajacik_006

cheeky
ale všetky dievčatá posielajú fotky pred opkou a postupne doplňajú,aby sme videli,ako sa menia a čo dokáže plastická chirurgia.

zajacik_006

cheeky
najskôr musíš poslať fotku svojích prsiek na mail galeria@zoznam.sk a potom sa dozvieš čo ďalej.

cheeky

Katka 54
dakujem.Uz som rodila aj kojila.Druhe dieta uz neplanujeme.Takze preto som sa rozhodla ze uz si ich dam urobit:-)
Ja som len chcela kvoli tomu lebo kamoska ma robene cez bradavku a nieje jej jazva vobec vidiet.Tak neviem co by bolo lepsie.
Baby vy vsetky mate robene cez pazuchu?

Katka54

gossip girl,

gratulujem k prskám, tak už to máš za sebou aj Ty.. A akú veľkosť si nakoniec zvolila? :) Určite daj foto, ako teraz vyzerajú, zvedavá som..

rita149,

no super, prvé kúpanie v mori mám za sebou už aj ja a musím povedať, že to bol zvláááštny pocit.:) Ale užila som si to.. Ale ja som bola dosť nesvoja z tých jaziev, mám ich stále také dosť ružové, takže tiež som fungovala na faktore 50+ a ruky som mala podľa možností stále pripažené.. Aj si ich niečim takto doma natieraš?

drndula,

chodíš sem ešte? Ako sa máš? Pozrela som si album - feeešanda si. :)