Ahojte baby,
dlho som tu nebola, ale sem tam citam:).
Katka54, Bimbi
ja mam podobny problem som 6 mesiacov po opke a tiez ma pobolieva lave prsko,nie je to intenzivna bolest,ani pichanie,ale ked si ho stlacim tak to citim..niekedy viac,niekedy menej, niekedy vobec aj pri cviceni to niekedy citim. Vobec nemam ponatia co to moze byt,ale nestresujem nakolko prsko neni opuchnute,ani tvrde,ani nic podobne. Je trochu ine, ale to bolo vzdy..
Katka nemyslim si ze to mas ze si pravacka ja som tiez a pobolieva ma lave:)
Bimbi ja som si tiez myslela ze ci to nieje kvoli tomu vnutornemu stehu,lebo aj mne to robil a je to akurat to prsko. Mna to lave neposlucha akosi uz od zaciatku, aj som si myslela ze to pominie a uz som pol roka po a furt nic..aj som volala doktorkovi pred 2 mesiacmi a hovoril ze to moze byt dorastajucimi nervami, ale ja to citim tak akoby hlbsie vnutri..v auguste mam kontrolu tak uvidime.Inac si prska uzivam paradne a este stale sa vytesujem je to super pocit a to sebavedomie woooow..;)
Len bohuzial ako si ty Katka uz spominala kazde telo je ine a vsetko inac znasa a niekedy zo sebou prinasa aj komplikacie, ale urcite to stoji za to ;)))
Ja uz sa teraz tesim ked pojdem do vacsich ;)))