Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tana2612

Ahojte baby má niektorá z vás jazvu kotvy.Mám íst aj na modeláciu plus silikony.Pan doktor mi povedal že budem mat tri jazvy a toho sa trošku bojím ako to bude potom vyzerat.Ak máte niektorá s tým skúsenost dakujem za pomoc.

gossip_girl

Katka 54

Ahoooj no je to neuveritelne ze uz mam potom aj ja :D a boxe ty ux 4 mesiace? Fuu to leti a ake su nadotyk? Moje jak dva kamene a dala som si nakoniec 250 ml a uvidime. A chcela dom sa ta opytat mne sa zda jeden vacsi a aj dole ked pozrem ryhu je nizsia ty si si to podlepovala nejak? Ja som bola zatial len na prvej kontrole na stehoch a vtedy som to nevidela mam si to aj ja? Ci pockat na tu kontrolu po mesiaci?

lucy009

Ahojte baby,
dlho som tu nebola, ale sem tam citam:).
Katka54, Bimbi
ja mam podobny problem som 6 mesiacov po opke a tiez ma pobolieva lave prsko,nie je to intenzivna bolest,ani pichanie,ale ked si ho stlacim tak to citim..niekedy viac,niekedy menej, niekedy vobec aj pri cviceni to niekedy citim. Vobec nemam ponatia co to moze byt,ale nestresujem nakolko prsko neni opuchnute,ani tvrde,ani nic podobne. Je trochu ine, ale to bolo vzdy..
Katka nemyslim si ze to mas ze si pravacka ja som tiez a pobolieva ma lave:)
Bimbi ja som si tiez myslela ze ci to nieje kvoli tomu vnutornemu stehu,lebo aj mne to robil a je to akurat to prsko. Mna to lave neposlucha akosi uz od zaciatku, aj som si myslela ze to pominie a uz som pol roka po a furt nic..aj som volala doktorkovi pred 2 mesiacmi a hovoril ze to moze byt dorastajucimi nervami, ale ja to citim tak akoby hlbsie vnutri..v auguste mam kontrolu tak uvidime.Inac si prska uzivam paradne a este stale sa vytesujem je to super pocit a to sebavedomie woooow..;)
Len bohuzial ako si ty Katka uz spominala kazde telo je ine a vsetko inac znasa a niekedy zo sebou prinasa aj komplikacie, ale urcite to stoji za to ;)))
Ja uz sa teraz tesim ked pojdem do vacsich ;)))

cheeky

Bimbi,
no ja mam po porode az jednotky:-)))Mala som vzdy mensie ale teraz po porode sa mi zmensili uplne:-(Videla som fotku kde bola jazva pod pazuchou a vooobec ju nebolo vidno.Takze to ma tak nadchlo.le tiez si myslim,ze tam to potom musi dost boliet.Mna to boli aj ked som cerstvo po depilacii.Ale nevadi,vydrzala by som:-)
A ty ako mas robene?A kde si si davala robit?

bimbi

Cheeky
Pazuchou radi robia, pokial su prsia malinke, az ziadne :) a ked su nepoznacene kojenim, ta jazva je tam asi najnenapadnejsia..ale musis zvazit, ze po opke je to vraj viac bolestive, kazde pohnutie rukami a je tam potrebne po opke nosit ten otrasny pas-ked je robene pod prsiami tak pas sa nenosi.. A ked je sikovny chirurg, tak by sa mal s jazvami trafit presne do podprsnej ryhy, tam to potom nevidno.. Ale zas nie vzdy sa zadari :(
Podla mojho nazoru, kde sa bude vkladat nechaj na dokiho, on vie najlepsie kadial bude pre teba to naj, ja som toto vobec neriesila, on hned povedal kadial treba

cheeky

Bimbi
presne toto si myslim aj ja,ze moze dojst ku strate citlivosti,kedze bradavka je predsa velmi citliva.Ale kamoska to ospevovala a preto som sa dala do hladania,ze co by bolo lepsie.Uz som rozhodnuta,ze cez bradavku nepojdem(teda ak to nebude potreba)a pojdem bud pod pazuchou alebo pod prsiami.I ked hovoria,ze pod prsiami je to najbezpecnejsie.Ale aj pod tou pazuchou sa mi to pozdava:-)

bimbi

Cheeky
Podla mna cez bradavku je vhodnejsie ked potrebujes zdvihnut bradavky, ale aj ja som mala na lavom prsku pokles, dr.Cerven aj zvazoval modelaciu, ale povedal ze skusi to prichytit zvnutra, zlazu o sval a podarilo sa aj bez modelacie, su teraz rovnake, mam rez po prsiami, podla mna cez bradavky je riziko straty citlivosti bradaviek, teda to je moj nazor.. A rez je tak diskretny ze uz teraz jazvy 3,5 mes.po je vidno velmi malo, dr.povedal ze o pol roka uz nebudu viditelne, su presne v podprsnej ryhe, ale uplne! Nechapem ako sa vie tak trafit :)

bimbi

Katka54
Ahoj.. Ja som po opke skoro 3,5 mesiaca a ja mam lave dost bolestive v okoli bradavky, to mi zdvihal zvnutra tak neviem ci preto, aj pri behu ho citim aj ked mam najpevnejsiu sport.podprdu, snad sa nam to zlepsi..

cheeky

zajacik,
aha,myslela som ze az hotove prska:-))Potom sa do toho vlozim teda:-)Musim najst ale najskor dobreho chirurga.