bimbi, lucy009,
no vo vašom prípade tá bolesť naozaj môže byť spôsobená tým ďalším zásahom pri operácii. Možno tam to liečenie dlhšie trvá a prsko je tým pádom dlhšie citlivé a bolestivé. A presne ako hovoríš ty Lucy009, aj ja to pociťujem tak vo vnútri a hlavne v tej hornej časti a po pravej strane prsa. Keď si zatlačím, tak tú bolesť cítim a napr. keď dlhšie niečo robím - žehlím, hrabem sa v záhrade, kosím, šoférujem, tak to prso cítim dosť intenzívne - taká stála bolesť a vystreluje mi to aj do ruky a do chrbta. Neviem, skúsim zavolať doktorkovi,že čo on na to.. Kontrolu mám až o rok. Nevolala som mu hneď, myslela som si, že to prejde, ale nechcem to podceniť a rok čakať.. Ja to prsko mám o niečo tvrdšie ako to ľavé.
gossip_girl,
no super, gratulujem.:) Neboj, ani ty sa nenazdáš a budeš to už počítať po mesiacoch a nie po týždňoch.. Čo sa týka mňa, tak v galérii je pekne vidieť, ako sa mi prsia menili. Potrebujú svoj čas. A hlavne, ja som si nič nepodlepovala, ani nenatierala bez vedomia doktora. A inak, ja som si podlepovala to prso asi len 2-3 týždne. Určite počkaj na kontrolu. To je ešte naozaj krátka doba, s prsiami sa dá krásne pracovať.. A pridaj nejaké fotky, však zvedavá som na tie tvoje 250-tky.:) Ako si to inak zvládala po operácii?