Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Mery NR,
tak to je super, ze vsetko v poriadku, a ze si ich uzivas. Ono vies, tym ze nie su uplne ako dva rovnake odliatky, tak to tym nasim prsiam defacto prospeva a pridava na prirodzenosti.:) Ked som sa aj porovnavala s kamoskami, ktore silikony nemaju, tak ziadna nema rovnake prsia. V podprde to nie je vidiet.. Dolezite je, ze sa zotavuju, a ze nam vsetko dobre dopadlo. A dovolenka na Slovensku je tiez super, ja cez leto planujem navstivit urcite Slovensky raj, Tatry a v auguste sa chystam do Sturova na predlzeny vikend. Ved aj tu sa da krasne zrelaxovat a nacerpat novych sil..uz teraz sa tesim. Len aby mi vobec dovolenka v praci stacila..:)

smalfot

Čaute baby!
Bubu 0705 ešte sem chodiš? Ja už som po konzultačke u Dr.Tršku-super milý, všetko povysvetľoval. Bola som prekvapená aké presné merania robí , aby vybral čo najvhodnejšie rozmery implantátu. Proste dáva si záležať. Stihla som to 14.6. - termín sme dohodli na september – ponúkal mi aj august, ale leto si chcem ešte užiť. Cenu s anatomickými implantátmi Polytech mi dal 2.800,-EUR. Ty si bola v PD,že?Tam si platila koľko a aké si mala implantáty? Ty si mala rez pod prsníkom? Lebo mne dával na výber rez okolo dvorca, alebo pod prsníkom. Ale keďže nebudem potrebovať modeláciu, tak sme sa dohodli pod prsníkom. Ukazoval mi aj fotky báb pred operáciou aj po operácii – baby so zväčšovanými prsiami supeeer. Ale čo ma dostalo úplne bolo keď mi na konzultačke ukazoval aj fotky báb po modeláciach prsníkov – robil im to iba rezom okolo dvorca modeláciu aj zväčšenie súčasne a výsledok pred a po bol neuveriteľný-ako sa tie vyťahané "uši" zmenili na krásne pevné prsia. A jazvičky iba jemné okolo dvorca. Normálne som si myslela, že sú to iné baby. Takže baby čo máte problém s poklesnutými prsiami, určite skúste aspon konzultačku u neho a nechajte si ukázať tie fotky.

Mery NR

Katka54
tak majú menšie chybičky krásy ale som spokojná. tiež ma sem tam pobolieva ľavý prsník, napr. minulý týždeň vkuse a teraz pár dní zas všetko v poriadku. podľa mňa to je normálka, však sa nám úplne porušili svaly a trvá to, kým sa všetko zahojí ako má. aj keď po jazve prejdem s prstami cítim, že to ešte nie je ono a tiež ich mám ružové. ja som ešte tento rok na kupku nebola, chystám sa až o týždeň tak budem vyčihovať a porovnávať určite :-) muž si už zvykol na moje kamošky, úspešne všetko predýchal, sem tam mi ešte šplechne do oči na čo to bolo dobré ale keby sa to aj dalo vrátiť späť išla by som znovu a do väčších :-D
rituša149
vykúp sa aj za mňa v mori, my tento rok asi s malým zostaneme len na sk :-(
baby ozaj na ratnovskej zátoke ste niektorá už boli? ako tam je?

Katka54

rita149,
no, ja som dnes bola v Bojniciach a odkedy mam prsia, tak tiez jednoduchsie identifikujem "kolegyne".:)) A inak, ty sa nezdas, uzivas si leto plnymi duskami..dovolenka pri mori kazdy mesiac, tusim ti aj zavidim.;))) A kam sa chystas teraz?

Katka54

Mery NR ,
ahoj moja :), no, trosku som sa "vytratila", ale ja sa vzdy sem-tam pripomeniem, ved som aj na vas zvedava, ako sa mate.:)
Ty s prskami ako, vsetko ok? Pozriem foto, ked ich zajacik prida.. Muz sa uz vytesuje? ;) A nestresuj s bruchom, ja take nemam a to som este nerodila.;)))

rita149

baby neboli ste dnes niektore nahodou na kupalisku Vyhne? ja som bola a bolo tam par prsíčk tak či nahodou nie niektra z vas? :-)

katka54 doma nenatieram nicim len na dovolenke, v polke juna idem zase tak pri mori bude natierat ale doma nenatieram, tam je predsa to slniečko silnejsie pri mori tak racej natriem.

Mery NR

gina3
na bruško a nohy už môžeš kľudne cvičiť, ja som tiež začala tak po mesiaci. trošku som brušákovala aj skôr, ale bolelo ma to, tak som prestala. ale na to moje brucho špatné teraz po druhom pôrode mi už ani posvätená voda nepomôže :-) sama budeš cítiť čo ti telo dovolí. behať ani posilovať hornú časť som zatiaľ nezačala, podľa slov dokyho prvých 6 mesiacov radšej zbytočne nezaťažovať, nenatriasať prsné svaly a ja to beriem veľmi zodpovedne a snažím sa to vydržať :-)
pozdravujem katku54, ceckaňa konečne si sa aj ozvala :-D
posielala som aj ja dnes nové fotky do galerky, 4 mesiace PO

Katka54

bimbi, lucy009,

no vo vašom prípade tá bolesť naozaj môže byť spôsobená tým ďalším zásahom pri operácii. Možno tam to liečenie dlhšie trvá a prsko je tým pádom dlhšie citlivé a bolestivé. A presne ako hovoríš ty Lucy009, aj ja to pociťujem tak vo vnútri a hlavne v tej hornej časti a po pravej strane prsa. Keď si zatlačím, tak tú bolesť cítim a napr. keď dlhšie niečo robím - žehlím, hrabem sa v záhrade, kosím, šoférujem, tak to prso cítim dosť intenzívne - taká stála bolesť a vystreluje mi to aj do ruky a do chrbta. Neviem, skúsim zavolať doktorkovi,že čo on na to.. Kontrolu mám až o rok. Nevolala som mu hneď, myslela som si, že to prejde, ale nechcem to podceniť a rok čakať.. Ja to prsko mám o niečo tvrdšie ako to ľavé.

gossip_girl,
no super, gratulujem.:) Neboj, ani ty sa nenazdáš a budeš to už počítať po mesiacoch a nie po týždňoch.. Čo sa týka mňa, tak v galérii je pekne vidieť, ako sa mi prsia menili. Potrebujú svoj čas. A hlavne, ja som si nič nepodlepovala, ani nenatierala bez vedomia doktora. A inak, ja som si podlepovala to prso asi len 2-3 týždne. Určite počkaj na kontrolu. To je ešte naozaj krátka doba, s prsiami sa dá krásne pracovať.. A pridaj nejaké fotky, však zvedavá som na tie tvoje 250-tky.:) Ako si to inak zvládala po operácii?

Liliana65

cheeky
vieš čo už teraz mám pocit, že je to ako predtým :) takže myslím, že v pohode, najprv som to práveže nemala citlivé vôbec, teraz už naozaj rovnako ako pred OP. Bola som v Brne v klinike Laurea, mala som na nu moc dobré odporučenie.

gina3

zajačik a babenky,
v utorok budem 5tt po opke, môžem už začať šlapať na stroji aspoň nohy, ruky nechám v pokoji alebo ešte nie?