Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smalfot

Ahoj BUBU 07025!
Jasné, už som sa rozhodla. Presvedčil ma na konzultačke, super prístup a aj foto jeho prác ma presvedčilo. Cenu mám trocha vyššiu ako ty, lebo opku mám va BA a mám mať aj slzičkové implantáty.Ale aj tak je tá cena dobrá. Ked´sme sa bavili o opke,tak sme debatili aj o modelácii prsníkov - ukazoval mi super výsledky. Pri modelácii mi hovoril cenu cca 3.150 €. Aj to je oproti tomu čo tu píšu baby o NR super cena - a rez pritom tie baby maii iba okolo dvorca. Cheeky, ak hľadáš niekoho šikovného z BA tak skús Dr.Tršku - ja mám u neho plánovanú opku na september. Bubu u neho bola pred cca 2 mesiacmi.

rita149

gossip_girl

ja som fazu nevystuzenych beskosticovych podprsiek preskocila :-) ja som bola na opke 5.12.cize cez zimu a bola som doma takze ja som vkuse 8 tyzdnou nosila pooperacnu, porusila som raz na silvestra ked som si dala tu kriklavu cipokovu co mam v galerke nevystuzenu a potom na jedniu akciu na konci januara ked som isla uplne bez podprsky.inak som nosila poctivo pooperacnu.tu tigriu z hm som zacala nosit 2 mesiace po opke.

gossip_girl

Katka 54,

Dakujem, pockam teda co povie doktor man ist v juli na kontrolu ale natieram si ich aspon s tym lioton gelom mam ich dost tvrde a aj jedno vacsie:( No po opke bolo asi najhorsie prve sadnutie az mi tlak klesol a hned ma sestricka polozila, ale potom som uz ale chcela aby ma posadili lebo zacal chrbat boliet, inak som sa nebala nic, teraz dufam ze sa vsetko pekne spravi. A ty si zacala podlepovat h ed po tych 10 dnoch? Lebo ja mam ist az o mesiac ze ci to je v pohode a nemala by som skor?

Rita149

Prosim ta doktor mi povedal ze si mam po 3 tyz kupit nevystuzenu s kosticami no neviem si to velmi predstavit hlavne ich mam dost tvrde. Prosim ta tu co mas tu tigriu s H&M to di az neskor si dala? Taku by som nemohla? Ja neviem ci si tuto nemam nechat aj dlhsie radsej neviem.

rita149

Katka54

aj ja odkedy mam prsia tak pozeram po prsiach druhych žien :-) a viem prestne ktora ma spravne :-)))

v juli idem do chorvácka, s kamarátmi asi 12 nas ide, tak bude dobre :-)
a v auguste by sme chceli este z frajerom ist niekam, rozmyslam o Marokom ale musim zistit ako tam je, nemam skusenost.
Ty kde si bola? a prska si opalovala hole? :-)

angie77

baby chcem sa opýtať tých čo ste boli aj na reopkách, ale reopkách týkajúcich sa komplikácii po vložení silikonov, nie výmeny za väčšie alebo pre vašu nespokojnosť, či ste si to nanovo a zakaždým hradili, lebo ked som čítala tak niektoré boli aj na niekolkých reopkách kôli problémom a to potom asi aby človek vlastnil banku :)

cheeky

Baby ,vedeli by ste mi niekoho odporucit najlepsie asi v BA?Citala som velke chvaly na dr.Cervena aleje to az v BB.Inak by som asi vybrala tuto kliniku.

angie77

MeryNR

krásne sedia ako uliate:) som rada ked vidím prácu dr Očenáša kedže aj ja sa k nemu chystám, presne také by mi stačili :))

0705bubu

smalfot

Ahoooj

chodim chodim citam pravidelne. Tak sa tesim ze si spokojna ja som velmi sak teraz 20. budu 2 mesiace co som po a uz je to parada. Vcera som akurat skusala opalovat ze lezat na bruchuu dalo sa v pohodke, aj na boku az spavam. Pomaly meknu vrch uz super len boky pod pazuchou volako este necitim..asi to chce este cas.ja mam rez pod prsom a krasne mi to urobil vobec nevidno jazvy. Mam gulate polytechy a cena 2530€.A budes mat aj tie dreny asi ze? On ich dava ale je to dobra vec, nemala som ani jednu modrinu ani bolesti dlho kedze nadbytocna krv isla prec. Tak si sa pevne rozhodla pre neho??? Drzim palce leto prejde a sup na opkuu :))))