Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cheeky

Liliana,
dakujem za odpoved.Objednala som sa aj ja do Laurea k dr.Hrbatemu.Ty si u koho bola?Ale asi tiez u neho vsak?

smalfot

Barbinka 84, jka som bola u Dr.Tršku v BA, tu k nemu chodí dosť veľa báb na prsia /ja som sa k nemu dostala tiež cez kamošku/. Niektoré báb sú aj tu na fóre, napr. BUBU 0705. Ja som zatiaľ mala iba konzultačku, ale zapôsobil na mŇa velľmi dobre, super prístup, podrobné merania, pozreli sme foto jeho prác,... Ak chceš nájdi si ho napr. cez google, má svoju stránku.
February - BUBU 0705 bola v Prievidzi u Dr.Tršku a mala super cenu. Keby sa mi chcelo cestovať z BA, tak neváham. Ale pre mňa je to dosť ďaleko. Ty by si to mala z NR bližšie.

Mery NR

february
keď nechceš chodiť ďaleko v NR robia krásne prsia Mládek, Očenáš aj Kováč. ja som bola tiež v Avelane u Očenáša a som spokojná. ale je to ako rita149 píše, každý si chváli toho svojho. Mládek dáva skôr gulaté implantáty a Kováč menšie. už si uvažovala aké chceš veľkosťovo, tvarovo?

bimbi

February
Ak si z Nr, tak dr.Ocenas operuje priamo v Nr v Avelane, robi krasne, Mery NR bola u neho a ma ukazkove prsia, takze by si to mala priamo doma, necaka sa u neho velmi dlho na termin, cca 1-2 mesiace.. Prihlas sa do galerky a tam si mozes pozriet prace roznych chirurgov..

rita149

february

kazdy si chvali toho svojho doktora, môj je Mudr.Červeň a myslim si že robí najužasnejšie prsia.Píšeš že si čakala roky.Tak prečo nechceš čakať par mesiacou? ale chceš to hneď! myslím že keď si čakal tak dlho tak sa oplatí ešte trošku počkať.Ale ako som písala každy si chvali toho svojho.Ja mam kamošky čo operoval aj Mudr.Mládek v Nr ktoreho spomínaš a maju krasne prsia.Rozhodnutie je len na tebe...

february

babenky, čítam a vŕtam sa v tejto diskusii a som viac a viac neistá, však tu sa stále hovorí najviac o dr.Červeňovi akoby bol jediný odborník na SK,ja nechcem tak dlho čakať, rozhodujem sa už roky a keď som rozhodnutá už nechcem strácať čas a odvahu, rozmýšľam o Dr.Mládekovi z Nitry, alebo Očenášovi, ten je v LV a ja som z NR, tak to mám najbližšie, však snáď aj títo dvaja sú odborníci, či ? :(((

nela311

baby, som skoro 5 mesiacov po opke a na jednom prse vo vnutornej strane citim akokeby okraj implantatu, myslite si ze je to v poriadku? lebo to som doteraz nemala, zistila som to asi pred tyzdnom...

barbinka84

smalfot

wau super cena na BA....mne pri modelacii a anat,silikonov dal 3600 eur v NR....asi pojdem skusit do Ba...na ktorej klinike si pls bola ?