Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Liliana65

cheeky
mala som také menšie B, teraz mám medzi C a D, ako ktorá podprsenka. Potom skúsim poslať aj iné foto, ak tak si potom kukni.

cheeky

Liliana,
a aku velkost si mala predtym?A aka velkost je to teraz?Ja sa v tych ml este nevyznam:-)Na stranke omlazeni.cz

Liliana65

cheeky

mám anatomické 375 ml a značku mám nagor. Inak stretla som sa tam s nemcami aj rakúšanmi, ževraj tam chodia často. Inak na akom fore? si to čítala?

nela311

baby prosim poradte...
som skoro 5 mesiacov po opke a na jednom prse vo vnutornej strane citim akokeby okraj implantatu...myslite si ze je to v poriadku???doteraz som to nemala zistila som to pred tyzdnom...diky

cheeky

Liliana,
tak som rada ze si spokojna:-)))Baby na ceskom fore ho nesmierne ospevuju.Vraj najlepsi doktor spulu aj s dr.Holusom (ten robil prsia Dare Rolins)Len u neho sa caka vyse roka:-((A ja ich chcem skorej ked uz som sa rozhodla:-))
Aku mas velkost?A ake implose?

Liliana65

cheeky

Jeeej to si ma potešila, áno u neho, bol milý a ústretový. Klinika je na veľmi dobrej úrovni, izba, jedlo, služby... sestričky som milovala :) Jeho špecialitou je hlavne rez cez bradavku, robí to ževraj najradšej a ja ked si kuknem moje, tak tú jazvu, ked stojím pred zrkadlom, ani nevidím :) a dávajú aj dreny, tým pádom sa nezalievajú prsia krvou a lepšie sa hoja, nevznikajú modriny atd. Inak mám milion info keby niečo :D kludne píš potom aké si mala pocity