Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cheeky

Liliana,
no ved to,lebo este niesom velmi rozhodla o velkosti.
Ano,ano 6.8 mam konzultacku.Nesmierne sa tesiiim:-))

Liliana65

cheeky
aspon si urobíš predstavu o tom, aký rozdiel na akej postave urobí aký implantát :) ozaj a už si sa objednala na konzultačku?

Liliana65

cheeky

ak chceš, tak pošli svoju foto odfotených prs ( nevadí, že nie si po OP), kludne odfotená bez hlavy na mail galeria@zoznam.sk a nejaký popis, napr kam chceš ísť na OP, alebo akú chceš asi veľkosť, ak ešte nevieš, nemusíš to písať :) a potom dostaneš info ako sa dostaneš do galérie, neboj sa baby tam majú kopec fotiek, popozeráš si práce doktorov, aké mali baby prsia pred a po OP, od akých doktorov atd. Všetko je to zaheslované, nemusíš sa báť, žeby to videl niekto len tak...

Liliana65

rita149
tak to potom dosť skresluje, ale úplne taký strih by som brala, idem ich pozrieť na VS a ten spodok žeriem :)

rita149

Liliana65

dakujem, tie plavky to nie je modra farba, nie je to dobre vidiet na fotke, su to Victoria secret plavky,farba sa vola maldivy, je to taka zeleno modra.su užastne aj spodok na zivo krasne farby maju.