Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cheeky

Liliana,
tak to je super:-)
Vecer pokukam tu galerku a zacnem vyberat velkost:-)A este otazka,aku mas vysku a vahu?Aby som vedela porovnat somnou?

Liliana65

cheeky
opku som mala 2.4. takže 11 týždnov som po :)Už sa cítim úplne v pohode, spávam na bruchu a ani to necítim už, začala som cvičiť pred dvoma týždnami a tiež som zatial žiadny problém alebo niečo, nejaký náznak nepocítila.

Liliana65

cheeky

cca mesiac a pol, ale plávať som nešla plánovane, boli sme vo wellnes vyskúšala som to len, že ako to je... a ešte som to cítila po kúsku som to radšej viac nepokúšala už :)

Liliana65

cheeky
to je pravda, aj ja by som si určite vybrala potom najskôr koniec septembra, oktober :) Tak si uži dovolenku teda :) ja som skúšala po mesiaci po OP plávať a veru nebolo to jednoduché, radšej som už neriskovala (boli sme vo wellnes, inak by som to neskúšala)...

cheeky

Liliana,
no ja som si to dala az tak neskor,lebo na opku chcem ist najskor az na podzim.Teraz cez leto som nechcela.I ked teraz na dovolenku uz by som ich mala veeeelmi rada:-))))Ale aspon si hovorim ze bude posledna dovolenka bez prs:-)))