Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Mery NR
objednaná som na konzultačku k Mládekovi a objednám sa aj k Očenášovi, myslela som že ten operuje v LV a nie aj v Avelane. Veľkosť netuším aké by sa mi hodili ja uvidím čo povie doktor, ale myslím že určite anatom, mala som kedysi svoje také pekné dvojky a teraz po dvoch deťoch vykojené a gravitáciou uzemnené :)mala som trošku nadváhu, teda myslím to tak že moja norm váha bola vždy 54kg a pribrala som až na 62 a teraz som sa konečne dostala na svoju pôvodnú a čo si myslíš kde sa to najviac prejavilo??
Ja netúžim po veľkých prsiach ale vyplniť tie prázdne vrecká, tak neviem, nevyznám sa v tých ml :(

Liliana65

menndy

pri doktorovi Hrbatom v Brne, klinika Laurea :) Cheeky ešte nie je po OP, ide v auguste na konzultačku :)

menndy

ahojte holky,
chcem sa spytat aky cas po opkne ste mohli uz normalne fungovat? myslim aj fyzciky.:) zdvihat veci..:D proste vsetko jak v normale..:D

Majka1910

neboj dovtedy to prejde, pi vela zazvoroveho caju tak ako baby tu pisali. Na mna chvalabohu nic taketo neprislo, a dufam ze uz ani nepride. len ja mam trosku iny problem zas.
No to budem uz den po veru :D, budem na teba mysliet

bambulkova

Majka
no veru...:) ale presne, ako polovicu bab tu pred opkou-i mna chytil nejaký virus a som doma na PN...:( v utorok mam odbery, tak dufam budem OK..to ty uz budes mat 1 den po :D

Majka1910

bambulkova
ano ano, v pondelok uz idem na to. zatial nestresujem, lebo mi to este nejako nedochadza, no uvidime do pondelka. Ja som sa pytala na flector v lekarni, ale nie rapid a hovorili mi ze je to volno predajne. ze mast alebo naplaste. skusim popozerat este na nete, alebo pockam este co mi baby napisu ktore maju uz po, ze co je najlepsie.
Aj tebe sa to uz krati, coo? :D

bambulkova

Majka 1910
Ahoj :) tak ako sa cítiš? Už to máš ozaj za pár :) Pýtala si sa na ten flector-mne doktor odporučil Flector rapid-sú to rozpustné prášky, no sú len na predpis-skús poprosiť svoju obvodnú. A viem, že kočky tu si chválili i hrejivú konskú masť, ktorá vraj po opke dosť zaberá..treba skúsiť :)