Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cheeky

Liliana,
fakt krasna praca.Som rada ze som vybrala toho lekara:-)
Ja mam tiez siroky hrudnik (merala som sa a mam 80 cm)Takze pod 350 ml by som asi nesla.

dianas

Majka1910
Ak ti mozem poradit...Flector rapid zabera perfektne.Mne ho predpisal doktor pri prepusteni.Neviem ku komu ides,ale som si ista,ze ked ho poprosis,tak ti ho urcite predpise.

kjana

ahoj vladka19,
naozaj som tu dlhsie nebola,poviem pravdu,ze som sa v podstate dozvedela co som chcela a potrebovala,takze tak,
hojim sa v podstate ok, prave prso ok, lave sme dnes sili, lebo serom - tekutina presakovala, ale nemala som ziadne komplikacie ako zapal, infekciu, len ten serom sa v lavom nie a nie vstrebat, musim povedat, ze sa tam, ty vies kde o mna staraju ako o kralovnu, nemozem sa stazovat, mam este dohodnutu konzultacku inde, s ich pozehnanim, ale uz je to iba na mojom organizme, serom sa vraj vstrebe vzdy, ibaze treba vela trpezlivosti, s tvarom som spokojna, takze tak, a ty si na tom ako? myslim obcas na teba aj s betty som komunikovala, dufam, ze nakoniec vsetko dopadne s kazdou z nas,pa

ivava

Baby
tak zajtra ma caka konzultacka u Mudr.Cervena...
som velmi zvedava co mi povie aku velkost mi navrhne a podobne...
napiste ako to tam u neho prebieha...
diky...

february

Rita 149

ja to chápem, že keď ste spokojné tak si chválite toho svojho a tešíte sa z krásych prsíčok.Prečo som tak dlho čakala? Lebo som mmala manžela ktorý mi to nechcel dovoliť, bol úplne chorý od žiarlivosti, ani voňavkovať som sa nemohla a keď som sa rozviedla tak ma obabral skoro o všetko tak som nato zase nemala financie, ale už potrebujem trošku radosti zo života a keď sa pozriem na svoje prsia tak depka

bimbi

ďakujem za info, určite hodím svoje foto do galerky a potom popozerám tie vaše krásne dielka a možno chytím inšpiráciu, ale závidím Vám, že už máte po a ste spokojné :)