Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

Majka 1910
drzim paste...urcite to zvladnes...a ty mas tusim tiez navrhnute stedny profil a aku velkost???
A nezabudaj mysli pozitivne...

ivava

Drndula

Hej som z Bn ale zijem prave v Londyne a aneni pre mna jednoduche prist hocikedy na konzultacku opät...
ja neviem myslim ze mi mohol dat aspom 380ml nie???lebo hned jak ma uvidel ze tak 400 a potom ani neviem preco povedal 360ml. no neviem ako to urobim ale najskor skusim napisat email a uvidim co odpisu...
a inak moc som nerozumela tej tvojej prvej sprave nejak ti to divne pise...ale moc dakujem za pisanicko

drndula

Majks

D tou.návštevou priateľa po op som si neni istá spýtaj sa ráno na prijme alr skor Nie a to z dvoch dôvodov-budes ospata z narkozy s bolesťami no a Neviem vi budeš mat chuť a náladu niekoho vidiet...no a druhy dôvod he ze Neviem koľko vás v ten deň bude,a koľke budete na izbe,tam ho kvôli tichu kludu a anonymute žien isto nepustia,prevážali nas ba izbu až neskoro večer boli sme tri Ja d kamarátkou spolu a.tretia sama na druhej izbe..návštevy dú možné asi až v deň odchodu ked ti prídu po veci lebo tašku neodnesirs,bez šance..obleč to veci na zips a len také našuchovacky,čo najmenej namáhať cez hlavu Uz vôbec Nie..kade máš rez?

Majka1910

Drndula,
Ok teda dohodnem si to priblizne na tu desiatu. Este sa chcem spytat bude moct prist poobede po operacii za mnou priatel?
Ano v bb ma operuje.
Ked si 5 mesiacov uz po citis este niekedy nieco? Ci uz ani nevies ze si bola ma operacii?

drndula

Majka

Pyxamo absolútne netreba budes mať od rana b deň po na sebe anjeliks a ver ze aj Keby bola možnosť tak by si plakala pri obliekaní a vyzliekani...
Odvoz si daj na desiatu myslím ze dovtedy budes Uz aj zbaľena a nachystana ns odchod dr.chodí okolo ôsmej sk si este dobre pamätám..operuje ťa v BB Hej?
Jš som mala 10.teho Uz Päť mesiacov od po...

Majka1910

Drndula,
Super, dakujem. A pyzamo mi netreba, ze?
No odvahy mam zatial az az ;) uvidime do pondelka.
Fuuha tak to si sa teda este nacakala, tiez sa pytam aby som si vedela odvoz dohodnut.
Ty uz mas kolko po operacii?