Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivava

No ved nejak to hadam vyriesim...
BABY ktore maju viac skusenosti napiste mi co a ako ci s tym nemate niektora skusenosti...
A budem mat nagor a bude to stat do 2600e...

february

ivava

tak mu zavolaj, či sa to ešte dá zmeniť, ako som počula on je velmi milý a ústretový, to by bolo škoda,keď si sa už rozhodla aby si potom nebola spokojná, veď to nie je že keď sa Ti nebude páčiť, dáš si potom väčšie, neboj sa je to o tebe a na tebe, držkám palce a ak to nie je tajomstvo čo Ťa to bude stáť? Ak nechceš nato nemusíš odpovedať

ivava

February
hej dohodli budem operovana v PK a na 12.1.2013
ja neviem ci sa da este velkost zmenit ale viete bojim sa ze to bude malo na moju hrud mam siroky hrudnik...

ivava

February
hej dohodli budem operovana v PK a na 12.1.2013
ja neviem ci sa da este velkost zmenit ale viete bojim sa ze to bude malo na moju hrud mam siroky hrudnik...

ivava

Ty kokso baby
co ja tu citam ja som bola dnes na konzultacke u Cervena a navrhol mi 360ml stredny profil gulate....a teraz sa bojim ze to bude malo....pod prsiami mam okolo 74 a cez prsia 82cm...fuuu neviem co terayz ci to nebude malo...

bimbi

LadyMoni
Ja mam 370 ml a mam vyslednu velkost 75D al.80C, zaklad som nosila B ale slabe, vykojene -teraz su to trojky.. Pooperacnu som mala 75C

LadyMoni

laila:

aj som si myslela že je to pooperačná, len ja som bola v takom strese že si napamatám čo mi povedal, aké potom budem mať :D a svoje máš teraz aké?

[zruseny15]

LadyMoni

Tá podprsenka je len pooperačná, aspoň tak ja viem. Neviem ako sa to ráta, ale sú tu skúsenejšie baby, ktoré určite budú vedieť viac.
Ja som sa na seba pýtala, mne povedal že tým docielim trojky keď si dám 400.