Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

smalfot

Laila, drény sú také hadičky na odsávanie krv okolo implntátov po operácii. Na konzultačke mi dr.Trška hovoril, že niektorí chirurgovia ich dávajú a iní nie. On ich dáva, lebo potom je vraj menej modrín a menej asymetrií prsníkov po nakrvácaní. Baby čo sa bavíte o veľkosti implantátov-vám nerobili na konzultácii žiadne merania? Lebo mne to vysvetľoval tak, že podľa rozmerov hrudníka sa vyberie vhodný typ implantátu a vhodná projekcia - takže ho vyberú "na mieru" na moju postavu

[zruseny15]

baby,

čo sú to tie dreny?
Neviete náhodou či operuje aj ten mladý dr. Koperniech? Že či sa nemôže stať, že zákrok robí on namiesto dr. Červeňa.

ivava

Xantipa
no vies co ja tam skusim napisat email lebo Kopernich ten mlady doktor mi povedal, ze ked budem mat nejake otazky alebo podobne mam mu napisat email.a neviem ja sa v tom nevyznam ale keby sa mi zmestilo nech mi daju radsej viac ako menej...no nie???

fekynka

Ak ste už niektorá z Vás absolvovali operáciu v Poprade pri Červenovi dajte prosím info ako to tam chodí.Vraj sa to tam líši od BB.
Ďakujem

fekynka

Ozaj byby ešťe sa chcem opýtať keď sa tu už dnes spomínajú velkosťi.Ja som sa dohodla s Červenom na 410/370 anatomy čo vy nato ako odborníčky čo už máte operácie za sebou nebude na mňa takáto veľkosť veľmi veľa mám 168cm/48kg

fekynka

Ahojky babule,
chcem sa Vás opýtať či náhodou neviete ako to chodí pri operácii doktora Červena v Poprade.Minule tu niektorá z vás písala,že v PP doktor púšťa pacientky hneď v deň operácie.Robí vôbec doktor Červeň dreny?
Ďakujem za odpovede

xantipa163

ivava
no ked vahas a nevies sa este rozhodnut, je moznost objednat si pri zasielani objednavky v Siklienke na tych 360ml, aj vacsiu velkost. Neviem ci treba uhradit oboje a potom ti uhradu za tie nepouzite vratia, to sa treba v Siklienke spytat, myslim ze nie je treba, ale rozhodne to skonzultuj aspon telefonicky s doktorom , resp. so sestrickou, lebo ti treba vediet konkretny typ(kod) danej velkosti a projekcie. Spytaj sa aj v Siklienke, baby stadial su ochotne.

ivava

Majka 1910
Ale ty mas 310ml ale urcite si utlejsia ako ja...som strasne zvedava na tvoje prsicka dufam ze pridas foto aj hned po aj neskor...