Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

fekynka

Mudr.Koperneich, nie je len taky nejaky doktorko čo sa uči od Mudr.Červeňa, myslím že dr.Červeň by si nezobral pri seba len hocikoho.Je to mlady,inteligentny, šikovný človek.Stretla som sa s nim síce len dva krat,ale spravil na mna super dojem ,všetko mi povysvetloval čo som chcela vediet,prska popozeral či je vsetko ok proste je velmi milý.Mudr.Červeň bude mať dobreho nasledovníka.

fekynka

Ivava
dakujem za odpoved ja som si aj myslela,že je to nejaký doktorko čo sa uči a zbiera informácie a prax od doktora Červena.Ja som si tiež nie celkom istá výberom velkosťi tak ohladom toho mu chcem napísať a poinformovať sa čo a ako.

ivava

Fekynka
Hej je to doktor Koperniech a email najdes na nete...nechcem to tu moc vypisovat...odpise aj mne uz odpisal...a pravdepodobne sa budem musiet prist niekedy zas ukazat...

fekynka

Janika 1531
Ja idem na operáciu v decembri chcela som to nechať na zimu aj keď nevravím,že by som sa už rada neukazovala pri vode s novými cicikmi :-).Som si aj myslela,že odstupom času by si si chcela dať väčšie než 350ml preto som sa aj pýtala či by si nešla do väčších.Ja som sa dohodla na 410/370 anatomy,nakoľko po kojení mám prska mierne ovisnuté a jedno je väčšie ako druhé?

[zruseny15]

xantipa163

Dúfam, že dr. Koperniech sa bude pri mne len prizerat :-) Ja viem, že z kníh sa to nenaučí, ale dúfam, že sa nebude učiť na mne ;-)

[zruseny15]

smalfot

Vďaka za info :-) Ja som trochu náchylná na krvácanie. Neviem si to inak predstaviť ako tie drény fungujú. To len počas opky?

janika1531xx

fekynka

Dakujem pekne:-) Ale aj tak som nespokojná s veľkosťou takže uvažujem nad druhou operáciou ale to už by som chcela o dosť väčšie.Plánujem niekedy vo februári.Ja som prišla rano na 7:00 a hned som šla na operačku a domov som už išla večer.Citila som sa super po operácii.Dreny nedáva a stehy mi vyberal 10 dní po operácii.A ty kedy maš naplanovanu opku ? Kolko ml si ideš davať?