Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Majka,

Zober si papuče,colu na žalúdok vybublinkovanu,,ústnu vodu asi nebudeš schopná si umyt ani zubaky..;)) bo všetko aj ocesanie vlasov bude ťa stat nadludsky vykon,nohavičky mozes mat počas op,a ak si zďaleka tak tabletku od bolesti ak ti sestrička ráno nedá este,ukecas ju...peniaxr,predoperacne výsledky,kartičku poistenca a Uz len odvahu a radosť z noveho hrudníka

Majka1910

Baby
Tak v pondelok ma to uz cakaaa. Uz sa tesim, stresy zatial ziadne. Poradte co si vsetko mam zobrat?
Baby cervenovky prosim vas kedy asi vas na druhy den prepustali?
Dianas, drndula
Dakujem, skusim sa teda spytat doktora na ten flector rapid

drndula

Katka54:

Ahoj zlatino,chodim sem,aj ked moc neprispievanm,citam to tu...prsicka mas fajnove a az luxusne a pevne vetim ze Uz Mas pokoj a bezproblemovy priebeh...ozaj si nejedna vytrpi a. Konecnom dosldku sme este rady ze len takto,pozri na pribeh Vladky ci jankamichal...ako Sa mas?b osobnom zivote je dufam ticho a ziadne stresy....a dufam ze ta tvoja lymfa Je Uz ok a prska si uzivas....

drndula

Laila ladymoni,

Ja Mam 400 s Su to take tri a pol,ale mala som zaklad pred op,by mate mendi,cize Trojky budu isto..a brala by som I vacsie...;))

drndula

Ivava

A ako pozeram nas termin ak Sa ti neposinir skor rok po mne,Mna operoval 10.1.;-)) Ty.si Inak z BN Dr aj .ked si v zahranici?;------))

drndula

Ivava,

Chod do väčších a hlavne sa Neboj a nehanbi ist k nemu ns pokec viackrat ked si si nemu istá veľkosťou implosov on Je tu pre teba a sme tu viaceré ktoré tam Neboli lrn raz predebatovat veľkosť implosa,stojí to dosť peňazí,by si nebola sklamaná po op...kazda z nas / vacsins/ ny brala po op Gabriel a vzdy pred op Sa bojime zr aby belle Neboli lebo si to Neviemr predstabit ako tie velkosti.ukaxu na nasich hrudnikoch...