Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fekynka

janika1531
ahojky som rada,že je tu aspoň niekto z Červenoviek,ktoré boli operované v Poprade.Chcem sa spýtať kedy po operácii si šla domou,či ti dával dreny,a kde ti vyberal doktorko stehy v PP alebo si musela ísť do BB?
Ďakujem

fekynka

Ivava,Xantipa163
baby akého mladého doktora spomínaťe čo robí s Červenom?Pýtam sa preto lebo ked som bola na konzultačke u červena tak tam s Červenom bol aj taký mladý doktorko :-)To jemu sa dá napísať mail ked máme niejaké otázky pred opkou?
Ďakujem za info

xantipa163

ivava
napiš na ten mail, mladý doktorko je fajn, skôr, či neskôr odpíše. :-)
Preto ja aj vravím, že sa oplatí počkať na Červeňa....človek má ohladom zákroku a vecí okolo toho kooopec otázok, aspoň máš za ten rok čakania dosť času na ich zodpovedanie. :-) Než potom lutovať, že si to chcela vlastne úplne inak.

xantipa163

laila
to aj mne napadlo, ked som mala ist k Cervenovi na opku, ale nemyslím si, že by robil komplet celý zákrok, možno asistuje. A keď to je inak, tak sa to aj tak nedozvieš, lebo budeš v inej dimenzii pri narkóze. :-)

ivava

smalfot

jasne ze mi primeriaval..ale ako prve mi povedal 400ml a potom 360ml...a neviem preco...ale opku mam az v januari tak tam mozno este behnem...a uvidim...