Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

LadyMoni

laila:

a nevieš ako sa to ráta? tie ml? ked mám jednotky a dám si 375ml, že kolkatky budem mať? Či to že mi dal podprsenku po 70 C tak také?

[zruseny15]

LadyMoni

Ja mám napísané miery 75/84 a podprsenku 75 C.
Aj ja som mala najprv obavy, či nebudú veľké na mňa, lebo ja som mala predstavu 350 ml. Ale nechám to na neho. Dohodli sme sa na strede, 400 ml.

LadyMoni

LAILA:
ja neviem podľa čoho.. prikladal mi tie makety či čo to je..najprv 350 ml to bolo fajn a pak 400 ml a to sa mu tiež pozdávalo. povedal mi že mám jednotky.. ale ja som sa bála že 400 je veľa tak sme sa dohodli na 375.. ale aj tak sa bojím abo to nebolo veľké a meral mi aj prsia asi 80 cm aj pod prsiami .. a viem že mám napísané tu podprsenku po 70 C..

[zruseny15]

LadyMoni

Nechápem, podľa čoho to dr. Červeň navrhuje? Ja nemám ani takú výšku ako ty, váhu rovnakú a navrhol mi guľaté 400 - 425 ml. Aké máš miery čo ťa pomerali?

LadyMoni

Ahojte baby, ja som bola nedávno na konzultačke u Dr. Červeňa a dohodli sme sa na 375 ml, ale bojím sa, aby neboli veľké.. Výšku mám 174 cm a 54kg. Teraz mám prsia jednotky. Poraďte mi, ktoré ste uňho boli a aké ste si dávali. My sme sa dohodli na guliach, cez pazuchu, nakoľko nemám deti a ani ešte neplánujem. A s tými čakacími dobami, ja som si dala marec 2013, lebo priateľ sa s tým nevie stotožniť :( ale dá sa s ním aj skôr dohodnúť, kludne semptember, október. To sa ho len treba spýtať :)

bimbi

Cheeky
Urcite ked mas zaklad B a das si rovnaku velkost impl.ako baba so zakladom A tak budes mat vyslednu velkost vacsiu.. A zalezi od proporcii tela, 350 ml na utlej 49 kg kocke budu mega a na babe ako si pisala ze si ty, budu akurat, nic vyzyvave.. Povedz doktorovi ake velke by si chcela a on ti navrhne velkost, kludne dones aj fotky co sa ti paci..

Myshka001

Zuleko

ja viem, že nie je jediný, ale mám dve známe ktoré boli u neho a nevedia si ho vynachváliť :) tak asi predsa len radšej počkám, už keď som doteraz vydržala :D uvažujem aj nad dr. očenášom v nitre - klinika avelane... ale zatial stále vyhráva dr. červeň :))

Zuleko

Myshka001
Nemyslím ši,že MUdr.Červeň je jediný,ktorý robí pekné prsia.Je tu kopu iných chirurgov,ktorí majú zlaté ručičky,ale ak ťa neodrádza ta dlhšia čakačka,tak ľutovať nebudeš určite:-)