Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbarella

Majka1910

držím ti palce...som zvedavá, lebo aj ja mám mať práve tú značku aj veľkosť ako ty...
tak sa drž...!

Majka1910

bambulkova
ok dakujem, sak sa skusim spytat doktora, ten mi asi najlepsie poradi.
Ano, ano pripravy su uz v plnom prude :D.
Zajtra uz idem do BB do toho penzionu Bella, nech nemusim rano cestovat.

bambulkova

Majka
mne tu kočky radili homeopatika-Arnica Montana-je to vhodné nasadiť čím skôr po opke-v lekárni mi pani povedala,že dávkovanie je 5guličiek 2xdenne :) vidím, že už dolaďuješ posledné detaily :)ináč som sa Ťa chcelaa spýtať-berieš ten Ascorutin? A koľko x denne?

dianas

Majka1910
Na opuch mne dali aescin,myslim,ze je aj volne dostupny.Su to tabletky,pravdepodobne ho budes aj potrebovat...v horucavach prsia viac puchnu. Ked ti vyberu stehy,tak lioton gel. Drzim palceky!

Majka1910

Baby poradte,
po operacii od bolesti je dobry flector rapid a na opuchy a modriny si mam co kupit? ten wobenzym? a to su tabletky alebo mast?

fekynka

Janika 1531
áno majú volné až na december keby mali volné miesto skôr šla by som už v októbri,ale človek nikdy nevie môže sa to ešte poposúvať ak niekto vypadne.Ak chceš reopku vo februári 2013 tak aby si volala už teraz :-)

fekynka

Rita149
Ja som to tak nemyslela,že doktor Koperniech je len panačik pri doktorovi Červenovi.Vôbec som na konzultačke netušila čo je zač,pripadalo mi to že sa učí,pretože všetko mi vysvetľoval pán doktor Červen a p.Koperniech iba počúval.Nepovedala som,že je nesympaticky nebodaj neinteligentný...aby to tu nebolo zle pochopené