Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

Majka 1910
drž sa, myslím na Teba a posielam kopec pozitívnej energie na zajtra :) Teším sa, ako napíšeš bezprostredné pocity a dojmy po...:) Držím palce, nech to máš čo najskôr za sebou papa :)

Myshka001

prosím prosím, ako sa môžem dostať do galérky? viem že mám poslať svoje foto ale neviem ani kam..ani nič.. :D

barbinka84

baby,tie co uz mate po....po kolkych dnoch ste sa mohli vratit k beznym povinnostiam....ja mam 2 male deti a strasne sa bojim toho ako to bude,ako to zvladneme...velmi chcem ist na opku,,,len sa obavam ci to zvladnem....

janika1531xx

fekynka

Tak to sa v pondelok hned objednám :-)Ja som bola na opke v decembri dufam že to nebude skoro meniť :-)

smalfot

Laila, u Dr.Tršku mi hovoril, že ich necháva 24-48hod., podľa stavu pacientky. Malo by to byť lepšie kvôli modrinám a aby boli rovnako veľké keby sa v nich hromadila krv. Zdá sa mi to celkom rozumné.

Barbarella

bianca003

jeej :-) tak takéto príspevky čítam najradšej :-) som jedna z čakateliek...dúfam, že aj ja budem mať po roku od opky takéto pocity :-)

vďaka ! :-)

bianca003

Ahojte baby ......... no tak ja mám dnes presne rok od opky a som štastna že som do toho šla, stále Vás pravidelne čítam len neprispievam tolko ,,, už vás tu je tolko a aj v galerke :-))) Pozdravujem všetky baby zo starej party a novým želám nech sa vytešujú z nových prsíčok a čakatelkám držím palce ,nech všetko dobre dopadne :D

Majka1910

ivava
ja som asi nejaka divna, lebo zatial nestresujem vobec :D. ale tak myslim, ze v pondelok to urcite na mna pride.
a ty kedy ides?

ivava

Majka
a co ake budes mať???
jaj a co ako este si v pohode ci uz stresy...ja som stresak tak sa bojim ze ja ani spavat nebudem...drzim Ti päste...