Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Barbinka84
Ano aj ja by som to tak spravila, ze prazdniny, nech si babky uziju vnucatka a ty sa zahojis ani nebudes vediet ako.. Inak sama v londyne ked bude muz v robote a ty sama s krpcami, to si neviem dobre predstavit.. Tak nech sa to podari, musis mat muza na svojej strane, aj on ti pomoze a potom to polahky zvladnes.. Tak drzim palce!

barbinka84

Bimbi, nad tym som tiez rozmyslala, len neviem ci by muz zvladol decka sam .tak pojdeme asi vsetci na svk a si spravia holiday u svokry ;) bo inac uz fakt newiem,niekedy si tak hovorim,ze len vymyslam,,,ale vsetky mate take krasne prska, ze uz aj ja chcu. ;)

bimbi

Barbinka84
A ked mas take male deti, nemozes zostat po opke take 2tyz.na slovensku? Akoze v ramci dovolenky a popritom by si absolvovala aj rekonvalescenciu.. mama ti nepomoze? Ja som nasim pred opkou nic nepovedala, ani nikomu okrem muza, ale po opke uz mame ano a to jej uz nedalo aby mi nepomohla.. Ale je uz na dochodku.. Neviem ako to mas ty..alebo babysiting?

barbinka84

Bimbi , ja zijem v londyne,,,nemamtu nikoho kto by nam pomohol...ale na opku chcem ist do nr ...este sama neviem co a jak spravit,aby sme to zvladli;) tak to bude tazkee

bimbi

Myshka001
Podmienkou pristupu do galerky je prispievanie tu na fore a potom poslanie tvojej fotky nahych prs bez hlavy, kludne pred opkou , aj s nickom na mail galeria@zoznam.sk.. potom ti budu obratom zaslane pokyny ako sa dostanes k fotkam..

bimbi

Majka1910
Drz sa zajtra, budem na teba mysliet, aby bolo vsetko ok a zobudis sa s novymi prskami, vydrz tie prve dni potom to uz bude len lepsie.. Ja dodnes nezabudnem na ten prvy pohlad na hrudnik, ze co mi to tam vyrastlo :)
Barbinka 84
Ja mam doma 3 deti , 13, 10 a 2r. Kvoli tomu najmensiemu som sa bala, ako to zvladnem, dovtedy bol stale na rukach, ale akosi zazracne sme to zvladli, zacali sme sa vodit za rucicku, prebalovala som ho na zemi, do sedacky a na postel vyliezol sam.. najvacsi problem mi bolo ho dat do sedacky do auta, tam nevedel vyliezt, tak vozil deti manzel , ja som soferovala 1.krat 10.den po opke , s automatom..od 4.dna som fungovala vsetko okrem zdvihania tazkeho ani vysavanie ,ale navarit, oprat, vyvesit, umyt riadvychadzky s malym.. .nie nakupy! taky mesiac by si nemala deti zdvihat sama, ale skus si zabezpecit na striedacku babky, muza, kamosku.. Da sa to, ak sa chce a musi :)

barbinka84

lenpetra

dakujem moja...mam 3 a 1 rocneho chlapca,,aj som rozmyslala este pockat,,ale tak velmi to uz chcem mat za sebou,,ze to asi risknem,,,ved hadam to rychlo zbehne a zvladneme to :D

lenpetra

barbinka84

Ahoj, bežné veci som robila od 4 dňa po opke, samozrejme obmedzene, ale dalo sa navariť, oprať, vyvesiť, pohrať sa a na 6 deň som bola s deťmi na ihrisku a v pohode. Záleží od toho, aké máš veľké deti, ak ešte potrebujú kočík, nakŕmiť, nosiť, tak si určite zabezpeč na prvých 10 až 14 dní pomoc. Ale neboj, veľmi rýchlo to ubehne a výsledok stojí za to. Držím palce :)