Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

angie77

Majka1910

Majka gratulujem k novým prsíčkam, čítala som ťa už pár dní dozadu ako to prežívaš a som rada, že sa s nami delíš o zážitky aj priamo z diania, dokonca dnes od rána na Teba myslím ako som si prečítala, že už ti dali tabletku a že ideš na to :)

prajem rýchle uzdravenie a čo najmenej bolesti

bimbi

Solena
Ja som mala tie tlaky velmi dlho, pri vstavani hlavne rano, takze tyzden po je to normalne, neboj, hlavne nelez v kuse, chod aj na prechadzku, snaz sa v ramci moznosti fungovat, len nic tazke nezdvihaj, tak budes skor fit..

dianas

Solena
No,ja som mala po operacii take tlaky,ze som nemohla poriadne dychat,ale behom niekolko hodin to dost povolilo. Na 3.den som citila take mensie napätie pri pohybe. Ja som teraz dost opuchla a to napätie znovu trochu citim. Ale ako pise lilabmw,u kazdeho je to individualne.

lilabmw

Solena

ako kto ja som mala tlaky pri vstavani asi 5,6 dni.Takze je to individualne dost ale takze ze bolesti 2-4 dni ale to je taka ina bolest.