Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

menndy

ja idem tiez a mam o 14:00 :))) tak ides po mne.. joj potrebovala by som s niekym vymenit nieco skor..:( lebo nemam spoje..:(

ivava

Majka 1910
GRATULUJEM a tešim sa s tebou...a aj trosku zavidim´, že to maš za sebou, ale v dobrom...som rada,že nám opisuješ svoje prvé pocity. Prajem skoré zotavenie a nechaj sa teraz rozmaznavať...

bimbi

Majka1910
Gratulujem k prsickam, vitaj medzi nami prsaticami :))) prajem ti skore zahojenie bez komplikacii a v auguste uz budes na plazi ohurovat krasnym hrudnikom!

fekynka

Majka1910
jéééééééééj grtulujem už to máš konečne za sebou.Prajem skóre zotavenie :-)a teším sa stebou

lilabmw

Solena

Ten tyzden respektive do tych 10 dni si myslim ze to je v norme.7den si pamätam som bola na prechadzka a myslela som si ze ma tie kozy stiahnu k zemi jak dva obrovske balvany na prsiach ale to po 2 dnoch tiez pominulo.A potom ma este asi 2 dni bolel chrbat a potom na 10 den uz vsetko ok nic nebolelo soferovala som a fungovala normalne 14 den som isla do prace.Len treba vydrzat no tie prve 2 tyzdne su take no narocne ale potom sa uz casom budes len viac a viac vytesovat. :-) tak neboj :-)