Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

baby,pls tie ktore mate modelaciu bradavky,rez cez dvorec....zostali vam velke jazvy,,? v galerke je zopar fotiek...troska sa toho bojim...vdaaka

xantipa163

lucy1990
Zdravim hviezdu dnesneho "Noveho Casu" . :-)))

Si tam super!!!
Ten chalan, co tvoril, musel mat hooodne dlho nohy pri sebe. :-)

bimbi

Myshka001
Dr.Cerven uz konzultacky v pezinku zrusil, boli tam uz skoro celu nedelu, takze uz len BB, ale tak skus, ci sa nahodou nieco zas nezmenilo..

Myshka001

baby

prosím vás, dá sa objednať na konzultačky k dr. červeňovi aj do pezinka?? lebo bansku bystricu mam fakt dosť ďaleko....ak áno, viete mi dať číslo do pezinka??? lebo našla som číslo len na stránke novamedu, ale to je banská...

menndy

laila
Jasne urcite dam vediet ja idem aj na nos aj na prsia..:D tak uvidime ale ja by som chcela koncom marca zaciatok aprila..:D