Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

rita149
trosku som sa sekla mam 5 mesiacov po,nerozumiem to ma chapat,ze na tom imlantate je gulicka?ja mam EU,len si pisala ,ze to mas nieco po operacii nevstrbane tak neviem...co myslis mam ist na sono co ma odporuci gynekolog?Ty si to riesila hned s Cervenom?kedy si nato prosim ta prisla?verim ,ze to bude Ok
moc ti dakujem za info,ty si TT?lebo obcas tam chodim nakupovat,pekny vecer

angie77

Lucia3110

tak nejak aj ja chcem až po lete, proste do konca roka, tak sa zatial nikam neponáhlam, ani konzultačku som zatial neobjednávala :)))stále som v tom, že u neho mám dost času :))

Lucia3110

angie77

jasne povyzvedam vsetko co sa da, mala som stastie na konzultaciu necakam ani 24 hodin, az som bola zaskocena :D tak som zvedava kolko budem cakat na operaciu..ale tak asi aj keby mi dal skorsi termin tak skor ako po lete nepojdem.nejak ma nelaka prezivat tie stavy bolesti a byt uvaznena v pooperacnej podprsenke v 35 stupnovych horucavach :D

angie77

Lucia3110

tak sa prosím riadne všetko popýtaj a potom nám budeš referovať, aj ja s k nemu chystám, hlavne ceny,kolko sa čaká na opku u neho a tak :))))

angie77

dievčence a kde vlastne mudr Očenáš v Bystrici operuje? ja som ho našla aj v mediklinik B.Bystrica aj v ESSUR clinic B.Bystrica a teraz neviem:)

Lucia3110

Myshka001

no u Červeňa 11. januára 2013 :D a u Očenáša zajtra..tak som zvedavá..ako som sa zapovedala, že len k Červeňovi a predsa :D uvidíme aké pocity budú zo zajtrajška, určite dám vedieť

Myshka001

Lucia3110

no ja už som sa tiež objednala, chcela som do Pezinka lebo to mám oveľa bližšie ale vraj konzultačky už len v BB takže až 18. január 2013 :( musím vydržať :D...ty máš kedy konkrétne? :)

a viem že operuje aj v Pezinku tak budem dúfať že aspoň operáciu budem mať tam:)

a takže zajtra ideš k Očenášovi?? šikulka :D tak potom daj vedieť teda :) som zvedavá :)

Lucia3110

takzee..nedovolala som sa, tak som pisala mail, odpoved prisla za cca dve hodky ze maju volne terminy na konzultacky na moje oooobrovske prekvapenie 29.6. a 6.8. takze som zobrala zajtrajsi hned :) baby mate niektora skusenosti s ESSUR clinic v BB (Mudr. Očenáš)? neviem ci sa to tu uz rozoberalo, nepostrehla som..

Lucia3110

Myshka001

no ja som volala konkretne do Novamedu v BB cize som si nevyberala..ale myslim ze aj v PK operuje.a dnes som sa pokusala dovolat aj Ocenasovi ale zatial sa mi nejak nedari :D