Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kitty1

Pridte sa pozriet aj na nase nove pekne a prehladne forum

www. plasticka-chirurgia.eu

Mame super zamknutu fotogaleriu ktoru mozete vyuzivat. Heslo ma len nasa administratorka a vy. Dakujeme

Myshka001

Lucia 3110

to je pravda že je to strašne dlho.. a presne ako hovoríš, tiež som uvažovala aj o dr. Očenášovi lebo Nitru mám hneď za rohom.. a keď si volala kvôli konzultačke, dali ti na výber či chceš Pezinok alebo BB? alebo rovno ti povedali že len do BB sá dá na konzultačku??

victory06

menndy

skus si naplanovat inak spoje, radsej si urob casovu rezervu na konzultaciu. Ked som bola v maji na konzultacke, cakala som na Dr.Ce dost dlho, mozno aj 2 hod. Samozrejme, dovtedy sa mi venovali sestricky a Dr.Koperniech. Len sa velmi nespoliehaj na to, ze budes za 30 min vybavena, priebeh operacii Dr. neovplyvni a za casovy sklz nemoze, treba s tym pocitat.

gossip_girl

Baby od dr. Cervena

Prosim Vas mam jeden prsnik vacsi a aj podprsnu ryhu mam nizsiu ako tu druhu a uz sa mi zda ci neni aj nizsie ako bolo tak som volala ale len so sestrickou a ona ze mam dobehnut ze mi ho podlepia, len to zas 2 hodiny do BB, neviete mi poradit?
Dakujem

Lucia3110

Myshka001

idem do BB, mam to podstatne blizsie :) ale ta cakacia doba je neskutocna..vcera som dokonca zacala uvazovat ze sa objednam aj u Ocenasa, nakolko som tiez pocula nanho same chvaly a potom posudim :)

rita149

monny3

ja mam tiez v jednom prsku v lavom taku malicku gulicku ako polistirenova asi taku velkost. uplne malicka.V BB mi robili aj sono a je to ok.Nemusis sa ani ty bat.Niekedy to moze byt citit aj z implantatou ta bodka, nagor ma jednu a eurosil. dve.Ja mam toto asi este z operacie nestrebane nieco.Ale je to ok, robili mi v Novamede sonoa doktor povedal ze je to ok.ja som 6 mesiacou po opke.

leus

inanitka
ja tiez nemozem spavat na bruchu lebo tiez mam taketo pocity ako ty, ale po 2rokoch taketo bolesti, no mala by si informovat o tom lekara,myslim ze to neni normalne

bianca003

Majka1910
v prvom rade ti gratulujem, je to normálne vydrž uvidíš prve 4 až 5 dní su také prelomové potom sa ti určite ulaví

Majka1910

Baby
Dnes mam dost bolesti po bokoch prs. Ako keby mi tam nieco vadilo. To je ok? Doktor mi sice hovoril ze kludne ma to moze zacat boliet az neskor. Ja len ze ake mate skusenosti, ci ste aj vy mali take pocity?
Dakujem

Myshka001

Lucia3110

ahoj :) čítala som že si sa objenávala k červeňovi, ideš na konzultačku do pezinka alebo do BB??