Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

[zruseny15]

LadyMoni

Koncom novembra, tuším 22. Ale sme sa dohodli, že ak bude niečo volné v októbri, že by som šla. Už bude skoro tma, tak aby ma moc vidno nebolo :-)) Lebo mám mať prsia+nos.

Lucia3110

angie77

diky :) no platila som akurat za konzultaciu 14eur..plus musim uhradit niekedy v najblizsich dnoch zalohu 200eur za implantaty, zvysok sa doplaca v den op..a predoperacne si musim sama riesit ale to nic nie je, to je ok :)

angie77

Lucia3110

fúúha tak gratulujem , za dva mesiace to máš za sebou :) a platila si u neho niečo, alebo až v den opky? a predoperačné ti spravia tam,či sama musíš?

Majka1910

Bambulkova
Viem si to predstavit ;) este tyzden dozadu som to zazivala aj ja.
Mam sa celkom fajn, len som stale ako robot, lebo tie stichy dost tahaju a neda sa normalne hybat. Trosku viac ma boli lava strana, aj prso je take bolestivejsie, ale snad je to v poriadku.