Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

Laila
Dakujem
Ta tabletka neviem presne co to bolo ale asi nejaky oblbovak lebo po nej mi bolo uz vsetko jedno ;)

Lucy1990

Liliana65

Ano, pachli, oni najprv cele telo nasprejovali a tam bolo dost citit alkohol :-/ inak v pohode, nesteklilo, nesvrbelo ;-)

[zruseny15]

Majka1910

Aj ja Ti gratulujem, nech máš ľahkú a rýchlu rekonvalescenciu. Aká tabletku ti dali čo si písala tesne pred opkou?

[zruseny15]

LadyMoni

Ja tiež nemám v papieroch presne aký, rozoznať to podľa čísla impl. aké napísali. Na stránke siklienky sa to dá zistiť, resp. tam zavolaj a oni ti povedia. Najčastejšie ide asi stredný a vysoký-ten mám mať ja.

LadyMoni

LAILA:

Ja ani neviem aký profil, vôbec si nespomínam či mi o profile niečo vravel. Je to aj niekde napísané v tých papieroch čo mi dal? že by som to pozrela.. Aký je v tom vlastne rozdiel??