Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

tak predoperačné odbery za mnou-výsledky super, už len v pondelok interné a o týždeň idem na to :))))))

menndy

Ahojte :) tak akurat idem od doktora Cervena,bola som na konzultacii... Ako fakt mam super pocit z neho :) tak ja idem aj na nos a prsia :) prsia buudem mat 400ml vysoky profil:) tak uvidime jake to bude , ktora z vas ma take ? :)

Majka1910

Saskasok
Ahoj, co sa tyka vysadenia antikoncepcie, tu musis vysadit mesiac pred operaciou. Ja som ju tiez vysadila mesiac pred a menstruacia mi meskala 10 dni a dostala som ju presne v den operacie rano ;). Takze nemusis sa bat operovat ta budu aj tak. A este co sa tyka objednania impl. ja som si objednavala mesiac pred a nemali ich na sklade takze sa museli objednávať zo zahranicia. Takze to zalezi od toho aky typ ti doktor navrhne a ci ich budu mat na sklade. Ked tak skus zavolat mesiac pred do siklienky a tam sa s nimi dohodnut

LadyMoni

LAILA:
No musím to pozrieť, lebo si fakt nespomínam že by mi dačo o profile vravel. Kuknem na to cez víkend keď budem mať čas. A inak ty máš kedy termín??

saskasok

Ahojte baby
5.9. ma caka OP u dr.Cervena v BB a uz teraz stresujem.Tyzden pred OP tam mam predoperacne vys. a este jednu konzultaciu kde si mam upresnit velkost impl.len neviem ci im tyzden staci na objednanie impl.neviete ako to tam funguje?a este mi nieje jasne kedy mam vysadit antikon.tabl.?bojim sa ze mi menzes pride ked budem mat opku.Viete mi poradit?dakujem

Myshka001

Lucia 3110

tak gratulujem, ani sa nenazdáš a máš to za sebou :) a smiem sa spýtať koľko ťa to asi výjde komplet? :)

Lucia3110

lilabmw

no ved presne preto chcem radsej ten september..tak tebe je fajnovo ked sa uz mozes opalovat hore bez :) ja ked som tam nanho vytasila tie biele neonky tak musel mat dost :DD co uz, nikdy som sa neopalovala hore bez dokonca ani tam kde ma nik nepozna tak konecne budem moct :D a ake vacsie planujes ak to neni tajne? :)