Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lilabmw

Lucia3110

dobre robis podla mna celkovo na leto neni dobre ist na operaciu nakolko sa nemozes opalovat hore bez par tyzdnov a jazvy su viditelne a na slnku musis prvych par mesiacov prelepovat a potom natierat faktorom no proste obtiaz trosku.A dalsia obtiaz pooperacna podprda v tomto teple sa potit v nej a dat si nieco pod cim neni vidiet je proste des.Ja som bola nastastie v marci na opke takze som to krasne vsetko stihla :-) a uz sa tesim ako ich o mesiac na dovce vyopalujem :-)Planujem neskor ist este do väcsich ale urcite zvolim Dr.Ocenasa alebo mozno Dr.Cervena to este uvidim :-)

lenik121

ahojte, chcela by som sa vas opytat, ci ste sa niektora neradila s Dr. kedy je uz mozne zase brat antikoncepciu po operacii. dakujem

Lucia3110

lilabmw

no ja som stresovala uz pred konzultaciou :D som proste taka..tak neviem co bude pred samotnou op :D ale hned ako sme sa dali do reci to vsetko zo mna opadlo..a bolo to take vzajomne co sa velkosti tyka ja som mu povedala predstavu a on vybral moznosti..ani si to neviem predstavit lebo sak cely zivot som plocha tak akakolvek zmena bude u mna zmena :) a co sa terminov tyka tak mozno boli aj nejake skorsie, netusim, ale nejak ma nelaka podstupovat op v extremnych teplotach..aj ked 3. septembra je tiez este vsetko mozne..

lilabmw

Lucia3110

Dr.Ocenas je super prijemny mily clovek a samozrejme dobry plastik takze sa nemusis nicoho bat.Ty si chcela aku velkost alebo ako ste sa dohodli ci on ti len navrhol? :-) u neho je super ze nemusis cakat do mesiaca si zoperovana

Lucia3110

takze dnesna konzultacia na vybornu :) pan doktor Očenáš je veľmi príjemný človek.."vyfasovala" som arion 320ml anatomické stredny profil a 3.9.2012 sa ide na vec :P tesim saa

lilabmw

Ahojte baby

Je to normalne ze jedno prsko mam trosku tvrdsie a ako keby menej usadene ako druhe,druhe mam mäkksie a take ako keby uz usadenejsie.Ale asi to chce cas.Som len 3,5mesiace po ci?dakujem za odpovede

olinkaaa

...Ahojte, ma tu niektora z vas skusenost s vymenou implantatov umiestnenych pod zlazou za implantaty pod sval? Dakujem...:)

rita149

monny3

ja som zo ZM ale kazdy den som v NR, casto aj v TT, GA ,BA :-).Možme niekdy stretnut :-)
ja som si to vsimla asi 3 mesiace po opke.ja to mam taku malicku gulicku na lavom prskuzo spodu prsnika.Ja som to riešila z Mudr.Červeňom hned ako som si to vsimla som volala a isla do BB.Tam mi vybavil sono.Ze moze to byt po operacii nieco nevstrebane.Mozes to mat aj tie gulicky čo su na implantatoch, ES ma dve tak pod sebou v predu.Ja mam nagor a ten ma jednu.Ukazovali mi to.Takze tazko povedat či to mas nieco ako ja alebo to oznacenie na implantate.Ja mam aj foto zo sona a ked pojdem na kontorlu tak mi spravia znovu sono aby videli ako to vyzera.ja si to uz anio nevsimam, niekedy ju ani necitim niekedy ano, ale je tam stale.Ty to kde mas?

Lucia3110

angie77

neviem ako je to unho inde ale v ESSUR mi ponukli zajtra alebo az 6. augusta..tak som sa hned splasila :D objednaj sa kludne uz teraz ved cim skor tym lepsie..je pravda ze to nema tak nabite ako dr. Cerven ale aj tak..