Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

Xantipa163
nahmatala som si pod prsnikom malu gulicku,myslim,ze si tu jednej holke radila,ze to moze byt zlaza, som vyse 4 mesiace po opke co ty nato?

inanitka

Kočky poradte mi prosíííííííím :(
som zufala,posledné 2 týždne ma dosť bolia prsia, vlastne je to normálne že už mám 2 roky spravené prsia a nikdy som nemohla spať na bruchu lebo ma tlačili a bolo mi to nepríjemné? až bolestivé? stalo sa to niektorej z vás? no a teraz mam také bolesti akoby ma vnutri niečo rezalo,pichalo,minuly rok mi robili sono prsnikov no bolo všetko v poriadku. mám strach že by som mohla mať niečo v nutri zapalene alebo možno aj fakt prasknuty implantát a mohol by vytekať? poradte mi :(

[zruseny15]

inak baby, chcela by som sa opýtať, koľko sa platí za tieto predoperač.vyšetrenia,keď to kvôli súkromiu nechcem riešiť cez obvodného dr.?

[zruseny15]

bambulkova

Mne napísali v BB toto:

interné predoperačné vyšetrenie, EKG s laborat. výsledkami - FW, KO+Tr, glykémia, hepat.testy, protrombínový čas+INR, krvná skupina+doba krvácania+doba zrážania + komplet zdravotná dokumentácia

bambulkova

kočky
súrne prosím o jednu radu-zajtra mám predoperačné odbery u svojej obvodnej, no keď som s ňou dnes volala, spýtala sa ma, čo všetko mi má zajtra spraviť...že či mi na klinike nedali presný zoznam úkonov...No nedali-mám tam napísané len laboratórne vyšetrenie, EKG, sono, interné vyšetrenie...nič viac...:( vyžaduje si táto operácia nejaké špeciálne odbery alebo stačia tie klasické, čo sa robia pred každou inou operáciou? Vy ste na svojej klinike dostali nejaký extra papier, čo treba? Ak áno, napísali by ste mi, prosím, čo v ňom bolo? Vopred Vám ďakujem

Lucia3110

ahojte :) citam vas uz pekne dlho tak som si povedala ze sa aj zaregistrujem..vsetkym co to mate uz za sebou vam v dobrom zavidim :) ja som sa vcera objednala na konzultaciu k dr. Cervenovi a lutujem, ze som tak neurobila uz skor nakolko mam termin konzultacky v januari 2013..ale ineho dr. nechcem tak mi neostava nic ine len trpezlivo cakat ked je takto vytazeny..

Majka1910

February
Dakujem
Vies co znasam to dobre, myslela som ze to bude horsie. Bolesti nemam len ma to tak taha po bokoch. A stale nemozem prist na to ako sa sama posadit ;). Inak zvladam vsetko.

february

Majka 1910

Aj ja Ti prajem, nech Ti tieto prvé dni ubehnú čo najrýchlejšie a gratulujem, že už to máš za sebou. A ako sa inak cítiš? Máš bolesti? teda asi ano, ale ako to znášaš :) pekný dník