Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

rita149
JA som PN, keby si mala cetu tak sa mozme stretnut,ja to mam na pravom asi 7cm od bradavky na pravej strane,nevies nahodou,kde je to natom imlantate?ja pojem gynekologovi nech ma odosle na sono co myslis bude to stacit?

kvet11

ajka1988

tiež uvažujem že pojdem do väčšich lebo každa baba potom povie že mohla si dat aj väčšie :)) mam 168 vyšku a vahu 62 tak si myslím že tie 400 by aj mohli byt..... a ty maš aku vyšku a vahu? a kto ta operoval ak smiem vediet :))

ajka1988

kvet11
Záleží akú máš výšku a váhu? ak si chudučká stačilo by aj 350 ale ak navrhol že môžeš aj 400 chod do väčších. Treba si však nehať rezervu ak budeš chcieť mať bábo prsia sa ti zväčšia ešte po pôrode. Takže viac ako doktor odporúči si nedávaj. ale ak ti navrhol aj tých 400 chod do toho. ja mam 445 ale anatomické ale keby som mohla ísť ešte raz idem do väčších :D

kvet11

ahojte baby, už asi rok som rozhodnutá si isť dať zväčšiť prsia a konečne som sa dostala aj na konzultáciu.Doktor navrhol 350ml až 400ml gulaté.Chcela by som isť do tých väčších len sa tak trošku bojím či to nebude veľa.... Má niektorá z vás gulaté 400ml ??

bimbi

Baby
Ako sa teraz nosia tielka, vystrihy.. je mi to strasne smiesne, ze aj baby, ked sa so mnou rozpravaju, sa mi pozeraju do oci a pohlad im stale sklzne na kozy :DD o chlapoch ani nehovorim..!! Fajn pocit..

saskasok

Majka 1910
Dakujem za odpoved si zlata,ale volala som aj na kliniku sestricka bola strasne mila a povedala mi,ze je to o.k.,ze implose im dojdu aj zo dna na den tak som kludnejsia.Este sa chcem spytat ta pooperacna podprda sa da maskovat pod oblecenie? asi velmi nie,obtiahnute tricka asi nehrozia vsak?ale to prezijem hadam,horsie to bude so starostlivostou o dieta,totizto mam dvojrocnu dcerku...