Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

bimbi
tielka bez podprdy...ze aka paradicka. :-)
Doteraz sme sa potili v push-upkach a teraz si ich vetrame. :-)

barbinka84

baby pls,kt,mate aj modelaciu ako ste na tom s jazvami,,,pozeram si fotky v galerke a troska som sa toho zlakla..

barbinka84

baby pls,kt,mate aj modelaciu ako ste na tom s jazvami,,,pozeram si fotky v galerke a troska som sa toho zlakla..

Lucia3110

babenky na kolko asi sa budem musiet vzdat prechadzok? mam dva psiky a uz teraz riesim co s nimi :D priatel bude samozrejme napomocny ale tiez musi aj pracovat :) a ja som zrovna typ co dlho doma neobsedi :)

barbinka84

smalfolt

hej hej predsa...Dr Mladek mi bol velmi sympaticky,,,,ja zijem v londyne,,,zajtra letim na svk,,,tak to nie je take jednoduche,,,a nevyse mam dve male deti,,,tak som sama zvedava jak sa vsetko vyvinie :D

LadyMoni

BABYYY:
chcem sa opýtať ako je to potom so silikónmi keď budem mať dieťa.. (cca 7 rokov) či to treba potom vymeniť alebo či sa to vráti na pôvodnú veľkosť .. Ďakujeem

ajka1988

kvet11
V pohode sa pýtaj. :) Operoval ma Dr. Červeň v BB. Super bol. Ja mam 168 cm, 70 kg, 24 rokov. Maš v pohode váhu a tie 400 pekne podľa mna vyniknú. Kľudne choď do tých ani neuvažuje. Najprv sa ti možno budú zdať velikánske ale oni po čase odpuchnú.

barbinka84

Kvet11 ... Tiez sa chystam k dr. Mladekovi.v utorok mam druhu konzultaciu... Dal mi na vyber z dvoch moznosti... Tak este to s nim chcem prebrat a tak sa rozhodnem. Chcela by som to stihnut do konca aug. uz ked maju 25% off ;) tak uvidime