Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Liliana65

Majka1910
ak je to ten pás, čo myslím, tak na to, aby ti klesli prsia. Necítiš, že ti ich trošku tlačí dole? Či?

Majka1910

Baby prosim vas,
Som presne tyzden po op, mam robeny rez pazuchou takze nosim aj ten pas na podprsenke a na lavej strane pod tym pasom ma to dost boli, ako keby ma tam nieco tlacilo. Nemali ste to niektora? Naco je vobec ten pas?
A este sa chcem spytat ako dlho po op. ste mali bolesti rano pri vstavani?
Dakujeem

kvet11

barbinka84

aj vieš ake si daš či ešte si to ideš k nemu upresnit? zlava je super ja ju tiež idem využit som objednana na opku 22.8. aj sa tešim aj sa bojim ale myslim si že vela z nas ma take pocity ..... :)) ale ked už budeme mat po všetkom a budeme moct vytasit naše prsia take budeme štastne :)))))

kvet11

ajka1988

na 90% pojdem do tych 400 :)) lebo časom si človek zvykne a povie ake su male :)) a ty ma ako dlho spravene prsia,ako si to všetko znašala po operacii.viem že každy to znašame inak ale tak zo zvedavosti :))

rita149

monny3

jasne chod na sono tam ti povedia čo to je.ak nebudu vediet ani na sone tak potom za doktorom.Ja som isla hned k nemu.ale na sono chod určite.na implantate je to tak v predu v strede alebo spodnej casti, asi tak ako opisujes.

Lucia3110

xantipa163

noo to ani riskovat nebudem kedze jeden z mojich psikov ma 60 kil :D cize drzat ich bude priatel aj ked chodia pri nohe..pre istotu..skor som mala na mysli ze ci budem vobec vladat chodit..aj ked viem ze je to dost individualne..

xantipa163

monny3
no to s tymi gulickami citila tusim Sisente a nebola to zlaza, ale vraj anatomy maju na povrchu nejake gulicky, male hrbolceky, aby sa dalo zistit ci nie je implos otoceny. Ona to mala od bradavky smerom dole.
Ale ak sa ti to nebude zdat, tak chod na sono, budes mat istotu.

xantipa163

LadyMoni
Nie je pravidlom, ze po dietati treba implantaty menit. Ja som s nimi kojila, nejake extra zmeny po skonceni kojenia nenastali Velkost v podstate povodna, len uz nie rovnaka pevnost, trosku poklesli.
Teraz mam nove, ale nie z dovodu, ze by vyzerali zle, mna zacali bolievat, mala som ich 15 rokov, tak sli von. :-)

xantipa163

Lucia3110
ja by som neriskovala s vencenim, pretoze po operacii si musis davat pozor prave na pohyby ruk, kazdy jeden boli a prudke trhnutie psikom pri venceni, moze skoncit reopkou.
Bez srandy.