Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gina3

Majka 1910
keď sa vkladá imploš spod pazuchy, robí sa mu miesto ako keby takým tunelom a práve tento pás potom slúži na to, aby sa to všetko pekne zrástlo a vrátilo do opätovného stavu. Neviem či chápeš?
Keď ti budú vyberať stehy, tak ti ho už zložia.

matka177

Ahojte baby. Som tu nová. V piatok ma čaká konzultácia u Dr. Červena. Moje prsia su nulky a predstavu mam take pekne trojky. Je tu niekto kto mal take iste, chcela by som si pozriet lebo vobec nemam predstavu asi ako vyzeraju po operacii. Dakujem

Liliana65

Majka1910
možno máš niečo iné než ja, mne to doktor aj takto vysvetlil, aj mi ho zapol prvý krát na 1/3 vrchu prs... tak neviem potom :)

lilabmw

kvet11

ahoj take mam napr.ja lilabmw,drndula alebo wauka tak mozes kuk :-) a myslim ze sme spokojne velmi :-) aj ked vzdy by si brali este väcsie ale to sme my zeny nikdy nie sme uplne so sebou spokojne :-)

lilabmw

bimbi

ja som na tom uplne rovnako ked sa opalujem hore bez tak mam pocit ze viac cumia zeny ako chlapy ale samozrejem moc chlapy nezaostavaju snazia sa to ale tak nenapadnejsie robit.:-) ale super pocit konecne si mozem dat aj triko bez podrpdy alebo sa opalovat bez toho aby som sa hanbila ze tam nic neni :-)

lilabmw

menndy

ahoj ja mam vysoky profil 400ml Mentory.Tak ked chces mozes kuk foto alebo este aj wauka ma tie iste implose :-) keby sa dalo vtedy a zmestilo isla by som aj do 450 ,500 ale na prvy krat viac nechcel davat.

lilabmw

Lucia3310

ja plnujem 550ky zase okruhle nechcem anatomy mne sa pacia okruhle a mam ich aj teraz a som spokojna aj s umiestnenim pod sval.Ale kazdemu sa paci nieco ine takze je to na tebe co sa tebe paci a samozrejme musia byt aj vhodne pre teba lebo zebraj nie kazda moze mat okruhle

Lucia3110

bimbi

no ved tak nejak som myslela..ono je to tak ze najvacsi strach mam z tej fyzickej indispozicie..bolest znasam vcelku dobre,narkozu tiez..no nechcem predbiehat :) este je cas

bimbi

Lucia3110
Urcite mozes ist na prechadzku, ale nie drzat psov na voditku.. Ja som bola na 3.den so synom na prechadzke, ale bolelo jak slak, ale co mu vysvetlim -2rocnemu? :)) tak ako sa budes citit, urcite nie iba lezat, cim skor budes chodit tym skor sa das dokopy, ale nic tazke nezdvihat, ja som si prve dni nevladala ani chlieb odkrojit..