Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

lilabmw

ved to je to že my ženy stale špekulujeme :))) a ako dlho maš spravene prsia?? ako sa presne dostanem do galerky? najskor myslim že musim poslta svoju foto ale dalej netušim...... :))

Majka1910

No uz sa tesim na to ked odlozim tu podprsenku ;). Prsia som videla zatial len raz po operacii, rano na prevazoch. velkost sme trafili super. Zatial sa mi zdaju trosku od seba. Dufam ale ze to robi ta podprsenka. V piatok idem na stichy tak uvidime, uz som zvedavaaa

ivava

Majka
jaj super ked uz je lepsie...no nezavidim to teplo a este aj v tej podprsenke ale ani sa nenazdas a uz ju nosit nebudes cez den.
a co ako sa ti vidia prsicka ci este si ich ani poriadne nevidela potom daj hned foto ked budes moct...chcem ich vidiet a hlavne ten stredny profil...

Majka1910

Ivava
No uz sa tesim na to ked uz nebudem musiet tu podprsenku nosit.. zatial som si prsia videla len na druhy den po op. na prevaze. Velkost sa mi paci, myslim ze sme sa trafili akurat. Zdaju sa mi trosku od seba, ale to mozno robi ta podprsenka. Uvidime ake budu ked ju dam dole. V piatok idem na stichy tak som zvedava.

ivava

Majka
jaj super ked uz je lepsie...no nezavidim to teplo a este aj v tej podprsenke ale ani sa nenazdas a uz ju nosit nebudes cez den.
a co ako sa ti vidia prsicka ci este si ich ani poriadne nevidela potom daj hned foto ked budes moct...chcem ich vidiet a hlavne ten stredny profil...

Majka1910

Ivava
Dakujem,uz je to celkom fajn.Aj ked ma lava strana trosku pobolieva. Vstavanie uz tiez v pohode, uz pomoc nepotrebujem. Neboooj zvladnes to aj ty. Nie je to az take strasne.
Dnes som bola prvy krat vonku ;), dalo mi to zabrat teda. Ledva som uz dychala stiahnuta v tej podprsenke a este v takom teple. A velky problem mam s tym ze co si obliect. Pod vsetkym to je vidno.

ivava

Majka 1910
Ako sa inak mavas???Vstavanie je stale problem??? Jaj ja sa dost bojim ako sa budem citit. Pravdepodobne ma dlho bude niekto dvyhat z postele. Ale aj tak zelam aby si uz bola ok...

ajka1988

kvet11
Začiatkom februára ma operovali. čiže som cca 5 mesiacov po. No zvládla som to, aj keď prvý týždeň bol pre mňa ťažký. Najmä spánok a vstávanie z postele. Nedokázala som sa sama z postele zdvihnúť. Prvý týžden som mala asi 8 vankúšov pod hlavou. Keby nebolo priateľa ktorý ma z tej postele dvíhal tak neviem. :) Ozaj treba tie prvé dni niekoho kto ti pomôže keď bude treba. Postupne sa to lepšilo. za tých pár dní bolesti to stálo. Mňa to nebolelo stále iba sem ta najmä pri tom vstávaní z postele to som si poplakala sem tam.

drndula

Majka,

Ako pise Gina,musis vydrzat,po desuatuch dnoch ked pojdes Ja stehy ti Ho da dolu,my vsetky ktore mame rezy cez pazuchu musine nosit tento pas,tlaci implose nizsie..

Majka1910

Gina
Jasne chapem, dakujem za odpoved. Takze je asi dost dolezity ten pas. Lebo na lavej strane ma to dost boli pod tym pasom. Ako keby mi to tlacilo na nieco. Myslis ze je to ok?