Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

0705bubu

kvet11
ahoj aj ja mam gulate ale 410 myslim ze od 400 skoro ziaden rozdiel. Tiez som riesila ze aku velkost a rozhodla som sa pre tie 410 vacsie uz sa nedali..ale som spokojna naproti tomu ze nic nebolo a zrazu C-cko podprdu kupujeem hihi horenoskaa soom :-)))ber vacsie rozhodne :-)))

gina3

Majka1910
ak ťa ten pás pod pazuchou moc tlačí, tak si ho trošku povoľ. On má byť síce na pevno, ale nie až tak, aby ťa to bolelo a si ho stále cítila. To nám hovoril doktor na preväze.

lilabmw

kvet11
ja mam spravene 4mesiace.A este stale sa menia stale mam pocit ze ako keby sa usadzaju prave prsko sa mi zda uz ako keby usadene a lavemu to trosku trva ale inak fajn.Tie pohlady na plazi su zaujimave :-)a do galerky musis najprv poslat foto svoje pred aby si mohla vidiet ostatne na galeria@zoznam.sk a ostatne ti napise potom zajacik :-)

lilabmw

matka177

fuha neviem ja som mala take ze nulky mozno slabe jednotky mozes kuk.Ale na prvy krat ti podla mna viac ako 400 ml nevojde pokial si nekojila

Majka1910

Kvet11
Dakujem ;)
Bola som operovana v novamede, doktor cerven.
Na rany nemam ziadne tabletky, ani som nic take nepocula zatial. Mala som akurat tak od bolesti flector rapid, nic viac

kvet11

Majka1910

Ahoj Majka prajem čo najmenej bolesti :)) chcem sa spýtať máš aj nejaké tabletky od doktora kvôli ranám?? som niekde počula že pri takýchto horúčavach sa zvyknú dávať ..... kto ťa operoval??

kvet11

ajka1988

super to máš teda nové prsia na leto :))) stou pomocou to už rátajú u nás všetci doma že budem potrebovať pomôcť..... len dufam že koncom augusta už nebudú nejaké veľké horúčavy aby som mohla vydržať v tej sexi podprde :DD a bolesť znášam celkom v pohode tak hádam to nebude až také katastrofálne si myslím :)) bože ako Vám všetkým závidím čo už máte po ale len v dobrom :)))