Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Larisa

bimbi

no este sa neviem dostat do galerky, uz som poslala aj fotku, tak cakam kedy mi to zajacik spristupni :) a tak si pozriem Vladku. Poznam vela spokojnych dievcat co tam boli, ale samozrejme, ze mam aj obavy :/ A ma tu niekto skusenosti s plastickou chirurgiou v Saci?

lamima

gina3
ahoj, napisala by si mi, kolko cm mas pod prsiami a kolko mas teraz cez prsia? Ja idem o mesiac na operaciu a mam mat 445 ml anatomy a aká si vysoka? dakujem

lucy009

Ahoj Bimbi ;),
ja sem tam citam, ale uz moc neprispievam. Inac pred par tyzdnami som ti pisala ked si spominala ze mas trosku problemi s prskom,lebo aj mna trochu to jedno neposlucha(presne to kde mi to prichytaval tym vnutornym stehom), ale asi si prehliadla prispevok :)Inac si ich uzivam aj ja,no veru to je super pocit si uzivat prsicka teraz v lete:D. Nam to akurat super vyslo teraz na leto ;).
Ja sa o 2 tyzdne chystam na SK,tak sa uz neviem dockat na tie vase horucavy:))).
Bimbi ty si tusim z BA, ze?? Ja tiez tak mozno by sme mohli dat aj nejake stretko aj s Lucy1990 ;))
Lucy1990 tie kozy mas fakt krasne. su velke,ale uplne prirodzene , no nadhera..

lilabmw

kvet11

to je normalne aj ja si tak stale pripadam tiez pozeram babam na kozy ale zatial som ich vela tam kde chodim nevidela ale urcite chcem este väcsie len asi pockam po porode.A kedy mas opku vlastne?Ake to mas mat?poslala si uz zajacikovi fotky?

bimbi

Kvet11
To si presne pamatam, pred opkou, uz sa mi aj snivalo o prsiach a moj muz mi hovoril, ze som jak z nejakej sekty, ze uz nic ine neriesim.. To je normal :))) ja som 4,5 mes.po opke a aj tak to stale riesim, aj ked uz nie tak jak predtym, moj muz: " zase si pises s ceckanami ?". :DDD
Ale aspon sa na to vnutorne pripravis a tesis sa na to.. Ja si na to rada spominam :) neboj leto preleti jak nic a za chvilu si NASA :)))
Stare baby:
Sisente , Lucy009, Mery NR.. Uz sem nechodite?:(((

kvet11

0705bubu

určite pôjdem do väčších,hovorím si už ked mam toľko peňazí investovať a trpieť tak nech to stojí zato :))) no a na nové podprdy sa teším už teraz konečne si budem môcť kúpiť v klude a bez nervov že nič nesedí lebo všetko je veľké....... :)) asi to pozná veľa báb z nás :)

bimbi

Larisa
Vladka19 ma velmi negativne skusenosti.. Reopky a aj tak zle.. Ale Zuleko je velmi spokojna.. Mozno oni ti povedia viac.. Ale ked som si pozrela Vladkin pribeh( je v galerke) tak ja by som tam 100% nesla.. Ale to je len moj nazor.. Chod do galerky a sama si sprav nazor...

kvet11

lilabmw

kamoška ma spravené prsia a najlepšie ich mala po 6 mesiacoch vtedy bolo vidiet že sa jej už usadili ..... tie pohlady si viem predstaviť človek sa už potom asi aj zasmiať musí na tom :)) bože ja si pripadám teraz ako úchylná pozerám po babách že aké majú prsia už mi s toho začne hrabať :DDD

Larisa

Ahojte dievcata,

tiez Vas uz citam velmi dlho, ale az vcera som sa zaregistrovala. Idem na opku v auguste asi do Chirmedu, neviem aky nazor mate na tu kliniku? Chystate sa tam niektora? Doktor mi navrhol od 430 do 460 ml anatomicke, svoje mam 2,5 ky a nie velmi najpevnejsie...