Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka1988

Majka1910
Neboj to je normálne ja som to mala tiež. Mne sa dokonca stalo že po 2 týždnoch to bolo ok a zrazu po 3 mesiacoch som začala mať v jednom bolesti také pichanie tlaky. nevedela som čo to je tak som bola u doktora s tím. Povedal že to je tím že ak som sa nejak moc namáhala alebo dvíhala niečo ťažké alebo niečo podobne že sa stalo že ten silikón sa mi odlepil od svalu. Ale že nič sa nedeje nemala som sa namáhať mala som ho nehať v kľude nech sa znova k svalu pricucne :)

Mery NR

ahoj bimbi
ešte sem chodím. čítam váš každý deň, len moc nesprispievam, keďže nemám nič nové. som 5 mesiacov po, prsíčka poslúchajú, teším sa z nich každý deň :-) užívam si tieločka bez podprdy, šaty s odhaleným chrbtom až po zadok.. už som si na ne tak zvykla, že trošku aj ľutujem, že som sa bála veľkosti a nedala si väčšie, ale to asi nie som jediná :-)

Majka1910

Ahojte holky,
Chcem sa spytat, som 10 den po operacii, uz bolo vsetko ok, takmer nic ma uz nebolelo a dnes na vecer ma zacalo dost boliet lave prsko. Pri kazdom pohybe, niekedy aj pri nadychu tak zboku a hore. Cim to mozr byt, neviete? Prosim poradte
Dakujem

Zuleko

Larisa
Do Šadce určite neodporúčam,mám 3 veľmi blízke priateľky, ktoré tam boli a sú veľmi nespokojné.Dve z nich majú výrazne v úplne inej rovine jeden a druhý prsník...A k Chirmedu sa už nechcem vyjadrovať z osobných dôvodov,verím,že si chirurga vyberieš správne,skús aj Červeňa a Očenáša,tí sú tu tiež dosť pretriasaní:-))

Lucy1990

bimbi, lucy009

Dakujem baby x-) strasne ma tesia, aj muz povedal, ze je az neskutocne ako mi sedia a ake su prirodzene :-)

bimbi

Lucy009
Ahoj,ano ja som z Ba, tak ked budes na Sk rada sa stretnem s tebou aj s babami co by sa radi pridali..som nepostrehla, ze zijes v zahranici :))
Larisa
Ja ta v ziadnom pripade nechcem strasit, ale ked som citala vladkin pribeh, tak som veru plakala.. Dufajme, ze toto nestretne uz ziadnu kocku, pozri si to a sama posud..jasne, ze to je velmi blba zhoda okolnosti, ale urcite pochybil lekar a ich pristup-ako sa k tomu postavili, na to nemam slov..

kvet11

bimbi

:)))) mne sa tiež už o tom aj sníva aspoň viem že som neni sama..... a ako hovoríš ono je to uplne super keď si tu môžem prečítať aj iné príspevky dosť to povzbudí a až tak nakopne :)) a máš pravdu leto prejde hrozne rýchlo a ani sa nenazdám a budem už aj po opke :))

kvet11

lilabmw

dufam že ja budem spokojná a nebudem chcieť väčšie aj keď si myslím že po čase si poviem to isté čo aj ostatné baby že chcem väčšie :)) ale ako hovoríš že po pôrode tiež už som nad tým tak rozmýšlala že keby mam také úmysly :))..... opku mám 22.8. v Nitre u doktora Mládeka , povedal že môžem mať 350ml až 400ml vysoký profil a budem mať gulaté.... fotky som ešte neposlala lebo mi nechce PC nainštalovať program cez ktorý sa ide do galerky .... :(( už by som si hrozne rada pozrela prsia iných báb nech môžem vyberať :))))

Ninaa

Ahoj Larisa, v Šaci bola moja kamarátka a zaniesli jej pri operácii infekciu, museli jej postupne vybrať obe implantáty. Prístup dr. Kačmarčíkovej bol katastrofálny. Na Chirmed, ak zhliadneš Vlaďkin príbeh, ťa prejde chuť určite. Radšej zájdi do PP alebo BB za dr. Červeňom, oplatí sa počkať. Mám osobnú skúsenosť. Čakala som skoro rok, ale výsledok stojí za to.