Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

Bambulkova
Jaaj vlastne ty ides aj na nos, som zabudla. Neboj nic zvladnes to vsetko ;). No posledne dva dni uzivam flector lebo mam trosku problemy, ma to boli, ale inak po operacii som si ho dala asi 2x a to len na noc. Nebolo treba ho brat.

bambulkova

Majka
Ahoj moja zlata:) zatial som celkom v pohode, aj ked mozno trosku nervoznejsia :) urcite dam potom vediet, dufam budem vladat, kedze idem i ten nos k prskam...MAjka, este stale nieco uzivas na bolest? Ten Flector rapid zabral?

Majka1910

Bambulkova
Drzim palce moja, potom daj hned vediet co a ako ked budes moct. A co uz mas aj stres, ci pohodka este?

Majka1910

Ajka1988
Dakujem moc, trosku si ma ukludnila. Snad to bude tak ako hovoris. A kolko trvalo kym sa ti to pricuclo ;) a prestalo bolet? Ja idem zajtra na stichy tak sa na to este opytam doktora.

bambulkova

Baby-už len 3 dni a budem jedna z vas :) neuveriteľne rychlo to ubehlo-este len nedavno som vybavovala konzultacku a teraz... :)))

barbinka84

ahojte baby

tak druha konzultacia s dr.Mladekom uspesne za mnou :D termin operacie urceny na 15.augusta....tak nakoniec budem mat 375ml nizky profil,alebo 390ml vysoky profil anat. + minimodelacia,,,,ja som chcela max 300 ml,,,a on,ze kludne mozem mat aj 400ml,,,ale nwm ci to nebude moc velkeeee

gina3

Ahoj lamima,
pomerala som a pod prskami 73cm, cez 93cm.
Výška 170 a váha 54kg. Bola si v galérke?
Ku komu ideš?

ajka1988

kvet11
ano je to super teraz v lete sa opaľujem a niekedy aj hore bez na nuda pláži :D len jazvičky ešte nevystavujem moc slnku. Cez pazuchu mi to robili. a jasnéé to zvládneš neboj budeš sa z nich tešiť až až. Treba počkať. Keď znášaš bolesť fajn mala by si to zvládnuť. A ten pocit keď som sa zobudila po operácií v izbe nič som si nepamätala posledné ako ma dr kreslil a potom až prebudenie. Super pocit.