Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

barbinka84
tak to mi pripadá zvláštne, že alebo nízky, alebo vysoký, medzi 375 a 390 je asi nepatrný rozdiel, lebo mne povedal, že medzi 375 a 420 je rozdiel len 2mm na výšku a 0,5cm do šírky, ale ja sa v tom teda nevyznám, verím mu, že počas zákroku posúdi najlepšie sám, tak to asi nechám na neho. Nechcela som velké, ale čo tu čítam, babám sa väčšinou máli :)

barbinka84

february...tak my sme sa dohodli,ze bud 375 nizky ,alebo 390 vysoky anatomickee a rez budem mat cez bradavku,kedze na lavom prse mi ju bude davat vyssie

february

barbinka84

mne nakoniec po dohode navrhol 375 SP anatomy, ale že vyskúša aj 420 ak budem súhlasiť, že sa ma ešte nato spýta pred opkou a Ty? už som zabudla, aj keď si to tu už písala

bambulkova

february
dakujem:) samozrejme, ze vas budem informovat :) Verim, ze je Mudr. Mladek dobra volba :) co sa stresov tyka, myslim, ze este len pridu :D

february

bambulkova

práve dnes som na Teba myslela, že ideš v pondelok tam kam aj ja a nič nehlásiš, žiadne stresy :))
Ja stresujem už od konzultačky a to mám ešte viac ako mesiac pred sebou, čítam toto fórum ako takú "evitovu" všetko, pár rokov dozadu, vžívam sa do zážitkov dievčat a nasávam rady, snáď to dobre dopadne, v každom prípade Ti velmi držím palce a potom Ťa budeme spovedať :)

bambulkova

Lucia 3110
Ďakujem, si zlata :) a neboj,ono to do septembra tak rychlo uletí, ze sa ani nenazdas a budes mat po :)

majka
no citala som, ze si tu pisala o bolestiach..:( mozno to bude i tym pasom, ze ta to tlaci..ale zajtra uz ides na stichy, tak ti doktor povie co a ako daj potom vediet, ako to prebiehalo, myslim na teba :)