Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Majka
Teplotu mozes mat aj z toho, ak mas dehydrovany organizmus v tychto horucavach.. pijes dostatok tekutin? V kazdom pripade super, ze uz zajtra ides na kontrolu, neboj sa vsetko bude ok!

bimbi

LadyMoni
Ja som bola u Cervena.. Vzdy som mala asymetriu, lave prso sa mi zdalo vzdy vacsie, hlavne pri kojeni, tam som mala aj viac mlieka, a mala som ho aj poklesnutejsi.. No a bola som presvedcena, ze do druheho mi da vacsi implos, aby sa to vyrovnalo. On ma presvedcil, ze je len vacsi pokles a vie to vyriesit pri opke, stehom prichytit zlazu o sval zvnutra a implose rovnakej velkosti.. A spravil to krasne :), neboj sa on ma obrovske mnozsvo opiek rocne a pozrie na prsia a vie co ma robit, tak mu ver, je macher!! Keby si potrebovala implose kazdy inu velkost, tak to ich da..

LadyMoni

AHOJTE BABY! Chcem sa spýtať, ja keď som bola na konzultačke tak mi Dr. Červeň povedal, že ľavý prsník mám padnutejší, aj viem že je väčsi. Dohodli sme sa na 375 ml..myslite že on mi ich dáko zosúmerni? Aby boli rovnako veľké? To moje lave prsko je na pohlad aj na dotyk o kusok väčšie. Lebo kamoške ide dávať 410 a 425ml..tiež kvoli nejakemu rozdielu.. Mate s tymto skusenosť? Ešte by som chcela ist za doktorom a upresnit si veľkosť a ten profil, lebo o tom sme sa vôbec nebavili, ani neviem aký mi dal. Ďakujem vám!

ivava

Bambulkova
Tak teda ty ides aj na nos...
kolko ta to vynde spolu???drzim paste

Majka
Neboj vsetko bude ok..zajtra uvidis co ti povie doktor...vela stastia...a daj vediet co a ako a popripade pridaj foto ak mozes...a inak ruky ako mozes s nimi uz normalne hybat???

february

Majka1910
Neboj, dobre to dopadne, uvidíš, ja nikdy neklamem :) Držím palčeky, hlavne sa upokoj a mysli pozitívne, musíš si vsugerovať že všetko bude ok a tak sa aj stane.

Majka1910

February
Ja idem zajtra k nemu, lebo mi idu stichy vyberat. Len sa bojim aby som vo vnutri nemala nejaku infekciu alebo co, aby ma nemuseli znova operovat ;(

february

Majka 1910

tak hneď ráno volaj doktorovi, netreba váhať, možno to nemá s opkou a prskami nič spoločné, ale... držím palce nech sa Ti polepší!

february

barbinka84

hej, aj ja som mala z toľkých informácií guláš, dosť som sa vypytovala, doktor bol zlatý a trpezlivo odpovedal, a keď som vyšla von tak v hlave dieru, na niektoré veci si vôbec nepamätám čo mi povedal.
Tak som vďačná za toto fórum, lebo som sa tu veľa dozvedela, aj keď je tu len zlomok báb, čo si dajú zväčšiť prská.Ja napríklad v ten deň keď ma bude operovať, budem tretia v poradí na prsia a rovno som sa ho opýtala, že koľko robí operácií ročne, povedal, že cca 230, tak dúfam že už má celkom slušnú prax :)

barbinka84

february

mas pravdu,,mozno aj myslel stredny,,,uz ani neviem,,,tolko tam bolo tych cisiel,ze som mala z t oho misung,,,tiez som povedala,ze nechcem velke bomby a hlavne,ze nechcem mat prsia rovno pod krkom,,,xixixi,,,takze tiez sme sa dohodli,ze da tie,kt lepsie sadnu