Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bambulkova

laila
dakujem pekne :)

kvet11
ano-i ja idem do Avelane k Mudr. Mladekovi-uz tento pondelok :) zatial neviem, kolkata budem v poradi, mam prist na 7-mu...samozrejme, budem Vas informovat o priebehu (ak budem vladat :)

kvet11

bambulkova

držím palce prajem čo najmenej bolesti a rýchle uzdravenie a hlavne nech to zvladneš super v týchto horúčavach ...... :)) ideš k Mladekovy? ja tiež v auguste potom daj info ako to všetko prebehlo dopadlo :)) kolkateho presne ideš,aj vieš o koľkej ta budu operovať?

kvet11

ajka1988

už sa na ne teším :)) a ked si za prebrala aký si mala pocit na hrudy neťažilo ta to?? a po akom dlhom čase si mohla zdvíhať ruky?

barbora10

ahojte dievcata.mam na vas prosbicku.chcela by som objenat plavky VS.konkretne tieto:
www.topmodneoblecenie.sk

ale netusim aku velkost.ste tu take,co mate s plavkami VS skusenosti,tak co myslite?je S velmi male,na vacsie prsia radsej M?a nebudu potom pri M-ku velke tie nohavicky?mam teraz plne cecka,co by ste radili???

[zruseny15]

bambulkova

Drž sa, nech ti to dobre dopadne. Potom mi dáš vedieť aké to je spolu a čo ťa viac bolelo :-)

ivava

Bambulkova
Ty kokso to je dost velka suma...to kolko das za nos??? lebo aj mne nieco take prepovedal lebo tiez mam vacsi nos. ale ja hrdinka som povedala ze to na sebe nezmenim ze to som proste ja...a teraz mi to neda a rozmyslam nad tym...ale pravdepodobne do toho nepojdem...to by uz asi ani priatel nepredychal...haha

LadyMoni

BIMBI,. Presne o tom stehu vravel tej kamoske co dal aj ine ml, ale mne nie..povedal ze kazde je ine a lave poklesnutejsie, ale neviem ci si vsimol ze aj o nieco vacsie.. Asi pojdem este za nim upresnit to, termin mam az v marci. Musi sa s tym priatel stotoznit, lebo je totalne proti.

bambulkova

Majka,
dufam sa Ti uz polepsilo-zajtra daj urcite vediet, ako si dopadla

Ivava
dakujem za podporu. Ano, v pondelok idem prsia i nos a cena 3950 eur