Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

Mery NR

to je dobrý nápad,dík, spodok mám, pyžamkové saténové šortky a niečo navrch pohľadám, však ešte mám dosť času,ale stresujem, nebojím sa tak bolesti, len aby neboli žiadne komplikácie.bambulková ide v pondelok, tak som zvedavá čo povie, budem na ňu myslieť, snáď budeme aj my spokojné s výsledkom, už nech to máme za sebou,však tie pred-opkové pocity všetky poznáte,čo to už máte za sebou :)

Mery NR

february
ja som tam bola len jednu noc, lebo som nemala drény, mňa operoval Očenáš, ale vy od Mládeka budete mať. pyžamo som mala kúpené, tiež som ho dlho hľadala, ale nevyužila som ho. bola som len v nohavičkách a hore tá sťahovacia podprda. zober si nejakú voľnú košelu, alebo župan keď nechceš kupovať pyžamko. mávajú aj v HM také voľné saténové košele na gombíky

february

Mery NR

klinika vyzerá krásna, tak dúfam že aj služby budú špičkové :) lebo tá hospitalizácia je strašne drahá a my tam budeme 2 noci, aj Ty si bola? Tak budem asi potrebovať aj pyžamko, to musím kúpiť bo žiadne na gombíky nemám :(

Mery NR

barbinka84
ja tam vždy rada chodím. aj keď už teraz chvála bohu nemusím. naposledy som tam bola kvôli bezplatnému vyšetreniu znamienok. donedávna som tu bola prvá, ktorá tam bola na opke, len sa pekne zbierajte a môžme dať niekedy aj kafé :-)

Majka1910

Ahojte
Tak na kontrole nakoniec vsetko v poriadku, tak ako ste hovorili ;) tak som rada. Konecne mam uz za sebou aj prvu sprchu ;D