Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbinka84

Fekynka. mna to vyjde £3300 uz po zlave, ale mne treba aj modelaciu bradavky... Inak rozmyslam, ze ani newiem, aku znacku silikonov budem mat....

bambulkova

Mery NR
ahoj, moja-chcela som sa Ta spytat-urcite si to tu uz niekedy niekomu pisala, no nemozem to najst-co vsetko si brala do Avelane sebou? I zupan? A pyzamko si vyuzila? Brala si si i nieco male na papanie, pripadne na pitie? Prepac tolko otazok, no pomaly zacinam balit, tak nech nieco nezabudnem...:)

fekynka

Mery NR,Kvet11
Ďakujem za info...jasan že 300€ poteší to už máš na nákup nového spodného prádielka :-)

kvet11

february

budem držať palčeky :)) ja keď pôjdem ty už budeš mat to najhoršie za sebou :)) a aké si ideš dať spraviť prska ??

kvet11

fekynka

idem do avelane značku implantátov mám Mentor a konečná suma je 2550€ v období júl, august majú 25% zľavu inak by ma to stálo o 300€ viac,myslím že aj 300€ s ceny dolu poteší :))

Lucia3110

Mery NR

ahoj, citam ze mas Ariony, ja som si ich tiez vybrala..chcem sa spytat ci si spokojna, ci som si dobre vybrala :)

Mery NR

fekynka
mňa tam vyšla opka 2980,- Eur. ale mám tie najdrahšie imploše zn. Arion. takže keď si vyberieš Nagor, Mentor alebo iné, ťa opka môže vyjsť aj okolo 2500,- Eur. Pod túto hranicu sa už asi nedostaneš

fekynka

Babulky
chcem sa spýtať ktoré idete do avelane clinik kolko vás vide zväčšenie prsníkov.Ak to nieje tajné :-) Ďakujem

fekynka

Ivava
Inak aj mna Červen tak trochu lámal na plastiku nosa a povedala som mu to isté ako ty,že to by som už nebola ja...ale ked mám pravdu povedať dal mi chrobaka do hlavy a po plastike prs budem určo lamať mužíka aj kôli nosu asi :-)