Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

february

bambulkova

tak to je super,že sa tešíš, mňa tam asi budú musieť odviezť nasilu,čo mám obavy, ale asi máš pravdu, nech už je to tu a za nami! Držím zajtra všetky prsty, ench Ti to dobre dopadne!!!!

bambulkova

Mery NR
Dakujem za informácie, si zlaticko:) Tak dufam vsetko dobre dopadne, uz sa na zajtra velmi tesim :) drzte palce :)

february

kvet11

ja budem mať anatomy stredný profil 375-420, ešte neviem ktoré mi dá, uvidí počas opky, ktoré budú lepšie, tak to asi bude pre mňa trochu "surprise" som povedala,že už ma nikto neuvidí v plavkách, však hrôza, všetko mi je veĽké, som ešte aj tento rok trochu schudla a moje milované plavky, ktoré mi aspoň trochu robili prsia ma dnes nemilo prekvapili :(

fekynka

Kvet11
Tak to verím ja sa už tiež neviem dočkať nových prsíčok a nakupovania nového sexi prádielka :-)Mala som ísť na operáciu teraz 16.7. do KK,ale som si to rozmyslela a pojdem radšej cez zimu(teraz v tomto úpeku si neviem vôbec predstaviť ako by sa mi hojili rany pod prsiami :-( hrozna predstava)Mám už objednaný termín aj u dr.Červena na december ale v PP.

kvet11

fekynka

na to nakupovanie sa už teším najviac konečne nebude problémové :)) a ty tiež zvažuješ operáciu??

drndula

Zuzana1404

Prípadná citlivost,necitlivost po op je úplne normdlne,si krátko po op,niektoré baby udávali dlhsi časový úsek kým sa to vrátilo do normálu,vydržat.myslím že Leus dlho necítila nic,hlavne v okolí bradavky.

zuzana1404

Ahojte baby, mam mesiac po operacii. Mam len taky problem, ze si necitim ľavý prsník od bradavky nadol.Ked sa ho dotknem tak je to take neprijemne ako palenie alebo pichanie. Neviem ci mate niektora taku istu skusenost a ci to casom odznie alebo?

Mery NR

Lucia3110
Ariony sú super, nemáš sa čoho báť. sú top kvalitné, majú až 6 vrstiev plášťa (ako jediný na trhu) a rozsiahly záručný program ( prípade reopky uhradia aj cenu opky čo ostatné implantáty nie). budeš určite spokojná, ja som veľmi :-))
bambulkova
niekomu som už písala presne čo som brala. napíšem ti aspoň niečo so si z toho pamätám: pyžamo (alebo župan)- ale vôbec so ho nevyužila, bola som len v nohavičkách a v tej sťahovacej podprde, ústnu vodu, vreckovky, hrebeň, gumičku do vlasov, vybublinkovanú malú coca colu (dá ti žalúdok do poriadku po narkóze), jablko, keksík (ale vôbec mi nechutilo jesť), nabijaču na mobil, časopis (ale pozerala som len telku). uteráčik si nemusíš vôbec baliť, dostaneš tam aj tri a budeš mať prekrásnu izbičku :-)) teš sa, zajtra o takomto čase už budeš ceckaňa :-D držím palčeky