Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kvet11

Tia001

prajem ti aby všetko dobre dopadlo,prska si užiješ aj neskoršie onedlho si budeš užívať malého človiečika :)) ale inak musel to byť asi trochu aj šok keď si tak rýchlo po opke otehotnela,dobre sa ti uzdravovali prsia?a ty máš aké spravené?

kvet11

february

aj mne povedal že bud 350 alebo 400 že uvidí pri opke skúsi ktoré budú lepšie.čim je bližšie operácia tak stále rozmýšlam či budú tie guľaté dobre,či som si nemala skôr dat anatomy čím viac informácií tým viac pochýb :) pri tom som už hrozne dlho rozhodnutá pre gulaté.... tebe navrhol anatomy doktor alebo si bola rozhodnutá už dlhšie??bože ani nehovor o tých plavkách ja normálne nerada aj kvôli tomu chodím na kupko že neni čo do nich dat....

Tia001

a zabudla som napisat ze Dakujem Mery NR ona ako jedina ma vtedy v mojom strachu podporila, ze tehotenstvo nie je ziadna hrozba :) z dovodu operacie prs.Tak este raz dakujem snad si na mna spomenies :)

Tia001

Ahoje baby, velmi dlho som tu nebola tak :) vsimam ze uz u niesu stare nicky ale uz nove cakatelky tak vam drzim palce. Mozem povedat ze by som uz nikdy nemenila a som rada ze som si tie prsia dala urobit. Najlepsie na tom je ze som 6 mesiacov po opke a v 5 mesiaci tehotenstva no neplanovlai sme to takto ked som si tie prsia v lete chcela uzit ale sranda je v tom ze kazdy velkost prs dava ako pricinu tehotenstvu tak nikomu nemusim nic vysvetlovat kedze kopec a myslim kopec ludi prve ked ma zbada ma blbe otazky ohladom prs.A moja odpoved je ze tom tehu :))) tak sa na nich zabavam. Ak te mali obavy z toho ze by sa vam to mohlo stat nemusite sa nicoho bat. Lekari ma ustili ze ziaden problem kvoli prsiam nema nastat, jedine to ze su este vacsie co sa mi paci:) a manzel je nadseny. Ci bude potrebna reopka nik nevie kedze nik nevie ci budem kojit a ak predsa tak to neznamena ze sa tvar zmeni.Vela sastia zelam :)

ivava

Majka

dik za odpoved, je to super ked si spokojna len nezabudni na fofo..
A inak ruky uz mozes dvyhat?

Bambulkova

drzim velmi paste...neboj zvladnes to...potom daj vediet...budeme cakat...

Majka1910

Ivava
Vyberanie stychov neboli vobec, trosku to stiplo a to bolo vsetko. Doktor hovoril ze je vsetko v poriadku, eate mi podlepil pravu stranu, ze aby to bolo dokonale ;). Som sa ho aj zabudla spytat dokedy to tak mam mat. No a o mesiac zas na kontrolu. Jasnee, som spokojna, to je dielo vyrobit z nicoho nieco ;D

Barbarella

bambulkova

držím palce...nech je všetko v poriadku a rekonvalescencia nech ubehne ako voda :-)
aby si bola šťastná !!!