Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Majka1910

ivava
pravu ruku uz zdviham v pohode, s lavou je to trosku horsie, ale tak pomalicky sa to tiez zlepsuje. uz som poslala fotky zajacikovi, tak potom uz mozes pozriet

kvet11

february

neboj dobre robíš čo tam po nejakých blbých názoroch chlapov tie nech ta ani nezaujímajú je to tvoje telo tvoje želanie tak si ho spln.prečo by sme mali žiť v komplexoch keď nemusíme a možme sa ich zbaviť.lutovať nebudeš,lutovala by si len vtedy keby si ich kvôli chlapskému názoru nedaš spraviť.sem tam si poviem čo tam po chlapoch to je moje telo ..... :)))

Deti ešte veru nemám kamoška ma anatómi aj sa mi páčia aj nie neviem zaleži asi aj aku ma podprdu ale hádam budu super aj gulaté a ty keď hovoríš že už maš aj deti tak tebe budu určite lepšie anatómi poznam kočku čo si dala po detoch anatómi a ani neni vidieť že by mala robené prsia vyzerajú krásne prirodzene,tak musíme veriť že doktor Mládek je super odborník a urobí nám krásne nové prsia keď sme sa zverili do jeho rúk ...... :))

kvet11

Tia001

tak to je super že je všetko v pohode. a aká maš prsia anatómi alebo guľaté? ja sa nemôžem dostať do tej galerky mne to nejak blbne...... :((

Mery NR

Tia001
cicuška tehuška :-) som rada, že je s tebou všetko ok. a teším teším na nové fotečky, drž sa :-)))

Tia001

february
a dakujem za zelanie, robim vseto preto aby to bolo s babom ok myslim hlavne pozitivne :) a tesim sa na neho.

Tia001

february

velkot je 330ml , Dr. Kacmar som s jeho pracou velmi spokojna. Nosim velkost 70D no teraz uz j 70E , ale stale spavam v pooperacnej podprde kedze mam prsia tazsie ale neviem si predstavit spavat bez nej, ale mam aj tu ahh bra ale tu z tesca cca 13eur v tej je taktiez super.

february

Tia001

a kto Ti robil prská a aká veľkosť? Takto by som si ja chcela raz povedať, že prská sú úžasné:)
V každom prípade držím palce, aby bolo všetko ok a zdravé a dobré bábo!

Tia001

kvet11

tak uzdravenie bolo v pohode, ale mozno je to aj o tom ze som sice v 5 mes ale naviac mam len 2 kg nejako nepriberam ale bolo mi zle od zaciatk takze to moze byt aj z toho. Prsia su uzasne musim poslat nove foto ake su teraz. Jazvy su v pohode brusko primerane a prsia uzasne. :)

february

kvet11

kvetinka ani Ti neviem, ja už nad touto opkou rozmýšľam roky a až teraz som sa tak nejak rozhodla a nabrala odvahu, jednak mi fakt už prsia odišli celkom, s dlhoročným priateĺom /možno už je bývalý, ani neviem/ nám to čím ďalej menej funguje a on s tým nesúhlasil /bývalý manžel bol tiež zásadne proti, lebo bol žiarlivý/a už mi je fakt jedno čo si on myslí, však ani nevie do čoho idem.Túžim po tom už roky a tak si chcem splniť toto moje želanie konečne.
A presne ako vravíš, čím bližšie k opke, tým viac informácií a tým viac pochýb či som sa rozhodla správne. Ja som vždy uvažovala iba o anatómoch, mám tak nejak v hlave zakódované že sú prirodzenejšie, hoci som videla krásne prská s gulatými implošmi, ktoré vyzerali nádherne.Doktor mi povedal, že kľudne môžem aj guľaté, ale anatómy odobril, tak ja zase rozmýšľam či by neboli lepšie guľaté :)))) Ale už nič meniť nebudem.Ty zrejme deti ešte nemáš, tak som pochopila, tak guľaté budú iste super, ale ja mám po dvoch deťoch prsia ovisnuté, už ani nie som najmladšia, tak sa modlím aby to dobre dopadlo a bola by som rada šťastná ako mnohé baby tu, čo sa vytešujú.