kvet11
kvetinka ani Ti neviem, ja už nad touto opkou rozmýšľam roky a až teraz som sa tak nejak rozhodla a nabrala odvahu, jednak mi fakt už prsia odišli celkom, s dlhoročným priateĺom /možno už je bývalý, ani neviem/ nám to čím ďalej menej funguje a on s tým nesúhlasil /bývalý manžel bol tiež zásadne proti, lebo bol žiarlivý/a už mi je fakt jedno čo si on myslí, však ani nevie do čoho idem.Túžim po tom už roky a tak si chcem splniť toto moje želanie konečne.
A presne ako vravíš, čím bližšie k opke, tým viac informácií a tým viac pochýb či som sa rozhodla správne. Ja som vždy uvažovala iba o anatómoch, mám tak nejak v hlave zakódované že sú prirodzenejšie, hoci som videla krásne prská s gulatými implošmi, ktoré vyzerali nádherne.Doktor mi povedal, že kľudne môžem aj guľaté, ale anatómy odobril, tak ja zase rozmýšľam či by neboli lepšie guľaté :)))) Ale už nič meniť nebudem.Ty zrejme deti ešte nemáš, tak som pochopila, tak guľaté budú iste super, ale ja mám po dvoch deťoch prsia ovisnuté, už ani nie som najmladšia, tak sa modlím aby to dobre dopadlo a bola by som rada šťastná ako mnohé baby tu, čo sa vytešujú.